… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Töltődj fel, akár Ada

Töltődj fel, akár Ada

Lassan vége a nyárnak, használd ki az utolsó napokat a feltöltődésre! Relaxálj, szánj időt magadra és élvezd ki a nyári nap sugarait! Egy utolsó csobbanás, egy miniszabi, kirándulás a természetben vagy egy közös grillezés energiát adhat az év hátralevő részére. 

Hamarosan itt a szeptember és minden újra beindul: munka, iskola, pörgés – sorakoznak a feladatok. Hogyan hozd ki a legtöbbet az utolsó nyári napokból? Éld meg a jelent és használd ki az éltető napsugarakat!

  • Vitaminturmix a tökéletes naphoz!
    Kezdd energiával telve a reggeleket és hozd ki a legtöbbet a napodból! Töltsd fel magad vitaminokkal! Erősítsd az immunrendszered gyümölcsökkel és friss zöldségekkel, hogy jól bírd a következő hónapokat is!
  • Tölts minél több időt a természetben!
    Energiát és jókedvet adnak a nyár utolsó sugarai! A D-vitamin segít! Sétálj egy nagyot és próbálj minél több időt tölteni a levegőn!
  • Szánj időt magadra is!
    Fontos, hogy kipihend magad, rendszeresen relaxálj, hogy újult erővel kezdj neki a szeptembernek! Szerezz be pár új ruhadarabot is! Ha csak néhány perced van, shopping után próbáld ki az Arena Plaza óriás napágyait!

Iktass be egy miniszabit, mint a népszerű műsorvezető, Ada, aki az utolsó pillanatokat is kihasználja a pihenésre:
Én mindig beiktatok még egy villámnyaralást! Pár nap Balaton vagy tengerpart, így még kicsit kitart a nyár! Egy-egy húzósabb időszak előtt az edzés az, ami mindig feltölt.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest