… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Tippek a tökéletes ajándék megtaláláshoz hölgyek számára

Tippek a tökéletes ajándék megtaláláshoz hölgyek számára

Az ünnepek közeledtével gondolataink egyre inkább az előkészületek és az ajándékvásárlás körül forognak. A legtöbb férfi minden évben bajban van a hölgyeknek szánt meglepetéseket illetően, hiszen a csoki, a parfüm vagy az ékszer egy idő után unalmassá válhat szívük választottja, édesanyjuk vagy akár női kollégájuk számára. Tévhit, hogy italt csak férfiaknak illik ajándékba adni, hiszen egy jól választott italkülönlegességgel igazi meglepetést okozhatunk, és még a nők szívét is elnyerhetjük. (x)

Cikkünkben megismertetjük, hogy melyek azok a szempontok, amik alapján egy ital a nők kedvence lehet. Ezeket szem előtt tartva, nagy valószínűséggel olyan ajándékot adhatunk, amely nem fog következő évben egy új ajándékszatyorban máshoz vándorolni vagy évekig a polcon porosodni.

Kiválasztás során fontos, hogy olyan terméket keressünk, amely a hölgyek lehető legtöbb érzékszervét megérinti, hiszen ők nagyobb mértékben támaszkodnak azokra.

1.DESIGN (látás, tapintás): Kiemelkedő jelentőséggel bírnak a formák és a színek. Az üveg legyen titokzatos és misztikus, akár a formáját, akár a csomagolását tekintve.

2.ILLAT (szaglás): Fontos, hogy az ital színes, nőies, illatban gazdag legyen, amely annyira finom, hogy kóstolásra ösztönzi a megajándékozottat.

3.ÍZ (ízlelés): Kiemelkedő jelentőséggel bír a kóstolás, hiszen ez az a pont, ahol minden eldől. “Óvatosan, kíváncsian kóstolnak, összehasonlítják korábbi tapasztalataikkal. Nagyon finoman érzékelnek, kíváncsiak az összetevőkre, melyeket próbálnak kitalálni. Az összes sztereotípiával szemben a legtöbb nő nem szereti az émelyítően édes ízeket, a gyümölcsös édesért viszont rajonganak.”

Az említett szempontokat tökéletesen szem előtt tartotta Irk Attila, a Woman Spirit, magyar meggylikőr manufaktúra megalkotója, aki maga is szívesen mesél személyes tapasztalatairól (lásd fentebb). A díjnyertes italra tökéletesen illik a “külső megfog, a belső megtart” mondás, hiszen az hazánkban és külföldön is számos nő kedvence lett. A semmivel sem összetéveszthető, selymes ízű, nőies, elegáns likőr páratlan ízvilágát a meggy, a válogatott gyógynövények és a gyümölcspárlat adja.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest