… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Tegyünk az állatvédelemért!

Tegyünk az állatvédelemért!

Bódi Sylvi, Dukai Regina, Debreczeni Zita és Horváth Éva az Állatvédőrséggel karöltve limitált szériás póló sorozatot mutatott be. A kezdeményezéshez Tóth Gabi és Keresztes Ildikó is csatlakozott. A Sugarbird a kollekcióból származó bevétel egy részét a bántalmazott állatok megsegítésére ajánlotta fel.

Rendhagyó divatbemutató alkalmából gyűltek össze az állatvédő hírességek, a belvárosi Fehérhajó utcai Sugarbird üzletben. A Covergirls kivételes módon a bolt kirakatában mutatta be a közönségnek kollekcióját. A divatmárka sztártervezői mindannyian lelkes állatvédők, ezért hangzatos feliratokkal látták el legújabb kreációikat, ezzel is felhívva a figyelmet a megkínzott állatok sanyarú sorsára.
„Nekem mindig is voltak macskáim, most is két tizenkét kilós cicamicával lakom, akik nélkül elképzelni sem tudnám az életemet. Az alapvető probléma szerintem az, hogy az emberek nem képesek felmérni, hogy valóban felelősséget tudnak-e vállalni a kis kedvencükért. Nagyon örülök, hogy megszületett ez a kollekció, remélem, sokan vásárolnak majd a pólókból, ezzel is segítve az Országos Állatvédőrség alapítvány munkáját.”- tette hozzá lelkesen Sylvi.

A lányok továbbá bemutattak egy olyan sorozatot is, amelyre sérül állatok fotóit tették. Ezeket a darabokat nem eladásra szánják, inkább csak az üzenetet szeretnék erősíteni.

Tóth Gabi és Keresztes Ildikó is szívügyének tekinti az állatvédelmet, így nem is volt kérdés számukra, hogy részt vegyenek-e az eseményen.
„Az állatoknak ugyanannyi joguk van ezen a Földön, mint az embereknek. Mi azonban ezt néha elfelejtjük, és mindenhatónak gondoljuk magunkat, életek fölött döntünk. Ha az emberek többsége olykor elgondolkodna ezen, akkor egy sokkal jobb világban élhetnénk. Amióta az eszemet tudom, vannak állataim. Szeretem és tisztelem őket, leginkább azért, mert nekik nincs hátsó szándékuk és mérhetetlenül őszinték. Ezért feladatomnak tekintem, hogy újra és újra felhívjam az emberek figyelmét az állatvédelem fontosságára.”- mondta a X-Faktor mentora.


A bemutatót az Állatvédőrség Holnapfény című himnusza koronázta meg, olyan állatvédő hírességek előadásában, mint: Tóth Gabi, Keresztes Ildikó, Szolnoki Péter, Bebe, Puskás Péter, Ádok Zoli, Kovács Nóri a Balkán Fanatik énekesnője, Schrott Péter a Tűzmadarak zenekar frontembere és Hajdu Klára. Az rendezvény háziasszonya Tornóczky Anita volt, aki felhívta a figyelmet arra, hogy az Állatvédőrség minden Sugarbird üzletben gyűjtőurnákat helyez el. Az összegyűjtött pénzt további állatok megmentésére fordítják.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest