… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Szuper programok várnak!

Szuper programok várnak!

Az Alpokalja friss levegője, Európa egyik leggazdagabb ásványianyag-tartalmú gyógyvize, háborítatlan természet, barátságos vendéglátók és ettől az évtől már holisztikus FLOW NAP is várja a kikapcsolódni vágyókat Bükfürdőn.  

2015 -óta ünnepelhetjük a JÓGA világnapját, amikor az ENSZ elismerte annak “holisztikus szemléletét az egészség és a jólét területén”, valamint, hogy a jóga gyakorlása, és minél szélesebb körben való terjesztése az egész világ számára hasznos. A joga ünnepéhez igazította újonnan indított programsorozatát Dunántúl legsokoldalúbb fürdővárosa, Bükfürdő. Aki június 16-án szombaton ellátogat a városba igazi testi és lelki feltöltődésben lehet része.

A délelőtti programok helyszíne az árnyas fákkal körbevett nyugalom szigete: a Kneipp® és Nordic Walking Park. Itt az 510 méteren keresztül kacskaringózó mezítlábas, száraz taposópálya mellett most tradicionális hatha jógával, ayurvédikus reggeli falatokkal, Légy boldog! medítációval indíthatjuk a napot. A program ideje alatt lélekszépítő mandalát is festhetünk.

Délután a 4 csillagos Hotel Piroskában folytatódik a FLOW programsorozat, ahol a kicsik is kipróbálhatják a gyermekek számára összeállított jóga gyakorlatokat. A nagyok pedig meditációs workshopon vehetnek részt, Swami Sacchidanadaprem mesterrel a szálloda Levendula termében.

Bővebb információ:
visitbuk.hu

*A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják. A rendezvény a kültéri programjai kedvezőtlen időjárás esetén elmaradhatnak.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest