Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/lifemagazin.hu/wp-content/themes/lifemagazin2/functions.php on line 15
Régóta dédelgeted egy saját vállalkozás tervét? - Life magazin

… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Régóta dédelgeted egy saját vállalkozás tervét?

Régóta dédelgeted egy saját vállalkozás tervét?

Eljött a felnevelés ideje, de nem kell egyedül csinálni!

Számos romantikus film kezdődik egy a ceruzája végét rágcsáló, ábrándozó nő képével, aki szeretné kiteljesíteni kreatív énjét is végre, de sosincs hozzá kellő bátorsága, csak miután valami igazán nagy szomorúság éri. A valóságban viszont nem kell megvárni sem egy szakítást, sem a munkahelyünk elveszítését ahhoz, hogy belevágjunk az álmaink kivitelezésébe. Az se egyedi eset, hogy valaki akkor döbben rá, hogy mást szeretne, mint addig, amikor a kisbabájával otthon marad. 

 

Akárhogy is, nem kell lemondani a terveinkről, hiszen a legelső lépésektől kezdve lesz, aki fogja a kezünket, ha a Logosz cégcsoport segítségét kérjük. Országszerte nyújtanak támogatást a cégalapítás terén, de a székhely hiányának esetében is ők jelenthetik a megoldást. Székhelyszolgáltatásuk révén azok számára is biztosított a – hazánkban minden cég és vállalkozás számára kötelező – székhely, akik nem rendelkeznek saját tulajdonú ingatlannal, sem olyan bérelt helyiséggel, amit bejegyzett irodaként használhatnának. 

Az országszerte 21 irodában személyesen is igénybe vehető szolgáltatás minden székhellyel kapcsolatos feladatot ellátását – hivatalos iratok őrzése, hatóságokkal szembeni képviselet, bélyegző, cégtábla biztosítása, stb. – magában foglalja, így egyebek mellett nem kell attól sem tartanunk, hogy esetleges végrehajtás során az otthonunkba bejegyzett irodánk miatt az ottani értéktárgyakat foglalják le. Emellett amiatt sem kell aggódnunk, hogy ha éppen nem tartózkodunk otthon, és nem veszünk át egy iratot, akkor megbüntetnek – hiszen mindezeket a feladatokat ellátja a szolgáltatás, illetve egyéb kapcsolatos kötelezettségeinknek is eleget tesz. A saját vállalkozásunkhoz tehát nincs szükség másra, csak egy jó tervre, és a lendületre, amivel eljutunk az első irodáig, ahol mindenben segítségünkre lesznek: például a legmegfelelőbb adózási mód meghatározásában, de amennyiben több fős céget alapítanánk inkább, akkor egyebek mellett a tulajdonhányadokról sem egyedül kell döntést hoznunk.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest