… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Pikali Gerda és Rékasi Károly: jótékonysággal kapcsolódnak be a csepeli vérkeringésbe

Pikali Gerda és Rékasi Károly: jótékonysággal kapcsolódnak be a csepeli vérkeringésbe

Pikali Gerda és Rékasi Károly korán keltek csütörtök reggel, hiszen a gyerekek iskolába indítása után nyolc órakor már a Csepel Plazában újonnan nyílt Rossmann üzletben segítettek a helyi nagycsaládosoknak szánt 200 ajándékcsomag összeállításában. A nemrég Csepelre költözött színész pár örömmel vette ki a részét a lokálpatrióta jótékonysági akcióból.

PikaliGerda_RekasiKaroly_Csepel1

Az ismert színész páros, Pikali Gerda és Rékasi Károly csak pár hónapja költözött Csepelre, korábbi közös albérletüket lecserélve a nyugodt kertvárosi milliőre. Bár életüket még időről-időre próbára teszik Károly korábbi súlyos motorbalesetének következményei, a műtétek, és az ebből adódó nehézségek, de hisznek a környezetváltozás pozitív erejében.

„Egyre jobban vagyok, a lábamból kivették a „fémeket”, így már a fertőzéstől sem kell tartani. Sok köszönettel tartozom a rehabilitációmat segítő szakembereknek. Fontos, hogy megerősítsük az izmokat – akár biciklire is pattanok” – mondja Rékasi Károly.

„Nagyon szeretünk itt lakni! Itt minden elérhető közelségben van, piacra is járunk, moziba is rendszeresen megyünk. Nyugalom van, de szerencsére a jó közlekedésnek köszönhetően nagyon gyorsan be is lehet érni a belvárosba. A gyerekkoromra emlékeztet mindez, hiszen hasonló, kertvárosi környezetben nőttem fel” – teszi hozzáPikali Gerda.

A pár két-két gyermekével tulajdonképpen egy mozaik nagycsaládot alkot, igaz, Károly lánya már fiatal felnőtt és kamasz fia sem lakik velük.„Minden elismerésünk a nagycsaládoké, hiszen gyerekeket nevelni amekkora boldogság, olykor ugyanakkora próbatétel is. Türelem, kitartás, elhivatottság is kell hozzá! Itt Csepelen pedig nagyon sok nagycsalád él, ezért nagy öröm, hogy a Rossmannak köszönhetően éppen az ő megsegítésükkel kapcsolódhatunk be a kerület közösségi életébe” – emelte ki a színész pár, miközben a drogéria lánc 200. üzletének megnyitása alkalmából nekiláttak a 200 adománycsomag összeállításának. Az ajándékokból jónéhányat át is adtak a nap folyamán a gyerekeknek és szüleikneka Nagycsaládosok Csepeli Egyesületét támogatva.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest