… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Ördögi farsangi buli

Ördögi farsangi buli

Akiknek elegük lett a csöpögős Valentin napi romantikából azok egy igazán ütős partyn vehettek részt.  Az Apollo23 eddig soha nem látott erotikus táncot lejtett Karsai Zitával; Varga Győző egy szkander világbajnokkal versengett, Iszak Eszti és Szabó Zsófi pedig összemérte erejét.

Pokoli buliban szórakoztak a hazai sztárok. A partin végre mindenki elengedhette magát, és a februári romantikázás után megmutatták, milyen kemények, ha a legütősebb estéről van szó. A hajnalig tartó pokoljáráson, a Hell legújabb, extra erős energiaitala gondoskodott a legális doppingról, hogy mindenki bírja az éjszakát.  Az estén Ördög Nóra is feltűnt férjével, Nánási Pállal, aki már évek óta fotózza a márka bevállalós naptárait.

A tüzes hangulat a Rippel fivérek bemutatójával kezdődött, majd Karsai Zita és az Apollo23 pikáns előadása után elszabadult a pokol. Szabó Zsófi és Iszak Eszti először csak szemezett a szkander asztallal, hamarosan azonban egymásnak veselkedtek, és összemérték erejüket. A két szőke szépség becsülettel gyűrte egymást, azonban rá kellett jönniük, hogy a szkander nem az ő asztaluk.

„Viccből összemértük az erőnket Szabó Zsófival, de nem bírtunk egymással, egyikünknek sem sikerült lenyomni a másikat, ezért egy idő után kiegyeztünk döntetlenben” – mesélte nevetve Iszak Eszti. „Bár mindketten sportos lányok vagyunk, és a munkánkban is fontos, hogy jó legyen az erőnlétünk, de beismertük, hogy a szkander egyikünknek sem az erőssége. Ezt inkább a férfiakra hagyjuk”- tette hozzá a VIVA műsorvezetője.

A lányok után a kemény férfiak is kipróbálták magukat, így a buli hamarosan biztató skandálásoktól és elégedett kiáltásoktól lett hangos. Kocsis Tibor, Varga Győző és Varga Viktor nagy lelkesedéssel püfölte a bokszgépet, és döngölte földbe az erőmérőt, Szász György szkander világbajnokkal azonban már meggyűlt a bajuk. A jó hangulatú erőfitogtatás után a vendégek bevették a táncparkettet és hajnalig mulattak az év legütősebb partiján.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest