… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Milyen zenét hallgat Király Viktor az autóban?

Milyen zenét hallgat Király Viktor az autóban?

A ma már nemzetközi szinten is jegyzett népszerű énekes, Király Viktor immár egy éve letette voksát a környezetbarát autózás mellett, és a mindennapokban egy trendi hibrid Toyota C-HR-t vezet. A napokban a modell márkanagyköveteként óriásplakátokon, valamint rádió és TV-szpotokban is feltűnő előadó egy könnyed hangvételű interjúban a rá jellemző lazasággal osztotta meg az elmúlt egy év tapasztalatait, amelyből nem csak az derül ki, milyen zenét hallgat az autóban, de az is, hány kilométert autózik egy évben, vagy épp az, van-e oka féltékenynek lennie az autójára.

Király Viktor korábbi dízel autóját lecserélve tavaly novemberben vállalta el látványos, futurisztikus formavezetésű Toyota C-HR márkanagyköveti szerepét, azóta pedig a koncertekre járva több, mint 20.000 kilométert tett meg a környezetbarát hibrid autóval. Az egyik legstílusosabb hazai hírességként megismert Viktor számára saját elmondása szerint is fontos az egyéniség és az egyediség, e tekintetben pedig a kategóriateremtő, a crossover és kupé jegyeket ötvöző modell egyértelműen kitűnik a tömegből, így kiváló választásnak bizonyult a népszerű énekes számára. A most készült interjúból kiderül, hogy Viktor, aki a koncertekre járva meglehetősen sok időt tölt a volán mögött, hamar elkezdte értékelni a praktikus hibrid hajtást és leggyakrabban ’ECO’ üzemmódban közlekedik, egyik legnagyobb kedvence ugyanakkor autójában a prémium JBL hangrendszer.

„Egyre többen váltanak hibrid vagy elektromos hajtásra, ez ma már igazi trend, és jó érzés hogy én is zölden közlekedem. Szeretem, hogy kezdünk odafigyelni a környezetünkre.” – árulja el a népszerű énekes.

„Elsőre talán szerénytelennek hangozhat, de legtöbbször a saját zenémet hallgatom az autóban. Ennek oka azonban az, hogy annyira jól szól a JBL hangrendszer, hogy itt hallom ki a keveréseket.” – meséli Király Viktor.

Az interjú legviccesebb része ugyanakkor kétségkívül az, amikor Viktor arról mesél, hogy egy koncert után, hajnal egy körül egy benzinkúton odajött hozzá egy fiatal pár, akik megkérdezték, készíthetnek-e egy fotót. Viktor, elmondása szerint, lelkesen beállt a fotóhoz, mire ők csak annyit mondtak: „Nem, nem, az autóról.” Viktor kétségkívül meglepődött, de ahogy mosolyogva meséli, ettől azért még nem féltékeny az autójára.

A rövid interjú teljes terjedelmében az alábbi linken tekinthető meg:

Hozzászólások

Pin It on Pinterest