… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Megszületett az 5. magyar rúdtáncbajnok!

Megszületett az 5. magyar rúdtáncbajnok!

Lezajlott az idei Miss Poledance Hungary, melyen anyukák, doktornők, mérnökök, diákok méretették meg magukat. A színvonalas bajnokság után pedig itthon egyedi produkciót, egy Burlesque Cirkusz előadást tekinthettünk meg, mely teljesen rabul ejtette a nézőket.

A rendezvény az EXIT cirkuszban került megrendezésre, az estet Bencsik Tamara nyitotta meg gyönyörű hangjával, majd MISSQ divatbemutatót is láthattunk, amit a Dollhouse tanítványai mutattak be nekünk.

 Két kategóriában lehetett indulni idén, szóló, illetve duó kategóriában. A szólóban induló versenyzők fitness, illetve glamour csoportba mérethették meg magukat, melyek különböző pontozásokkal jártak. A glamour versenyzők például plusz pontot kaptak a magassarkú viseléséért. A szóló kategória győztese 2012-ben Molnár Nikolett lett, akitől bámulatos performanszt láthattunk. Nikolett édesanya és 2011 óta végzi ezt a különleges mozgásformát.

 A duó formációk még újdonságnak számítanak hazánkban, de nemzetközi szinten már elég felkapott, mi is nagyon büszkék lehetünk, hiszen már ebben a kategóriában is világbajnoksági címet szereztünk. A mostani magyar versenyen Gábris-Baczakó Judit és Varga Eszter lettek az első helyezettek egy igen különc műsorszámmal, Kill Billt hozták el a színpadra, a kreatív elemek bizony meghozták a sikert.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest