… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek A Maldív szigeteket veszi célba az Air France

A Maldív szigeteket veszi célba az Air France

November elsejétől heti két alkalommal repül Maléba a francia légitársaság a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről.  Az egzotikus szigetcsoportra a járatokat az Air France Boeing 777-200-as típusú repülőgéppel üzemelteti majd, amely a legújabb Best kabinokkal van felszerelve.

Az  AF222-es járat 20:55-kor indul a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről, és helyi idő szerint 10:45-kor érkezik meg Maléba a következő napon. Visszafelé az AF223-as járat 12:30-kor indul Maléból, és 19:20-kor érkezik vissza Párizsba.

Az Air France járata szerdán és szombaton repül majd a napimádók és búvárok paradicsomába, majd csütörtökönként és vasárnaponként indul vissza a Párizsba 2018. április 29-ig. A fedélzeten összesen 312 ülés várja majd az utasokat, amelyből 28 a Business, 24 a Premium Economy és 260 az Economy kabinban található.

Az utasok a Business osztályon rendkívüli élményben részesülhetnek. A kabin üléseiben úgy érezhetik, mintha egy buborékban foglalnának helyet, amely könnyedén két méteres ággyá alakítható át. A puha takaró és az XXL méretű tollpárna biztosítja a zavartalan alvást a felhők között. Emellett minden egyes utasnak saját 41 cm átmérőjű, magas felbontású érintőképernyő áll rendelkezésére.

A Premium Economy és az Economy osztályokon is új, kényelmesebb ülések várják az utasokat, amelyek nagyobb lábtérrel, és puhább fejpárnákkal teszik pihentetővé az utazást.

Malé átjáróként is funkcionál a Maldív szigetek többi részéhez, amely egyedülálló fehér homokos strandjairól, türkiz vizéről és korallzátonyairól híres. Malé az ország kereskedelmi, gazdasági és kulturális központba, melyet évente közel egymillió turista látogat meg.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest