… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek LOHAS bajnokság már az edzőteremben is

LOHAS bajnokság már az edzőteremben is

Egyik nap épp kedvenc edzőtermemben küzdöttem, mikor két csinos, fiatal nő beszélgetését csíptem el. Kern András biztos jobb levelet csípett volna el, de azért ezt is érdemes elolvasni.
Két, igen jól szituált, elegáns fiatal nő izzadt mellettem a futópadon és próbálták a fárasztó edzésre szánt időt a lehető leghasznosabban eltölteni. Edzettek és közben társadalmi életet éltek.

– Te hallottál már a LOHAS-ról? – kérdezte a piros dresszes nő, akit, mint kiderült Sárának hívnak.
– Hallottam. Kértem és kapom a magazint. Te is kérted?- vágott vissza Melinda.
– Kértem hát. Szörnyű ciki volt, mert én voltam az utolsó a cégnél, aki a bajnokságra jelentkeztem. Nálunk szinte kinézik azt a kollegát, aki nem tesz valamit a környezetvédelemért. Most már úgy hívjuk azokat, akik nem tesznek a fenntarthatóságért, hogy LOHASztalanok.- mondta Sára, aki egy bankban dolgozik.
– Ez jó, ezt megvettem. Holnap ezzel fogok villogni az irodában.- jelentette ki Melinda.
– Képzeld, mi már gyakorolunk a LOHAS bajnokságra. Jelentkeztünk és azóta csak minden másnap kapcsoljuk be a tv-t. Nincs aznap este internet, ipad, semmi, csak mi ketten Zolival- titokzatoskodott Sára.
– Hú, és mi van?
-Hát, szinte újra randizunk. Vacsi, borocska, gyertyafény… A libidóra nagyon jó hatással van. Lassan azt veszem észre, hogy úgy készülök az ilyen estékre, mint az első randikra. Kiöltözöm, smink, parfüm… És ami utána jön… Egészen elszoktunk már attól, hogy órákat beszélgessünk. Olyan dolgokat mesélünk egymásnak, amiket eddig apróságnak tartottunk, de kiderült, hogy nem is azok. Újra megismerjük egymást. Nagyon izgi!- szinte belepirult Sára.
– Edzés után rögtön regisztrálok!- jött a határozott válasz Melindától
Világos volt számomra, hogy a LOHAS bajnokság már az edzőterembe is betört.

Mindenkinek megvan a maga indoka, hogy miért akar indulni és versengeni egy olyan ügyért, ami a mi ügyünk. Mindenki ügye, de főleg a gyerekeinkké. Ez a LOHAS bajnokság, az ökológiai gazdálkodj okosan. Presztízskérdés, hogy ki indul és ki nem, tudtam meg ebből a párbeszédből.
www.lohasbajnoksag.hu
Jelentkezési határidő: 2011. december 13. Luca napja

Hozzászólások

Pin It on Pinterest