… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Lilu valóra váltotta álmát

Lilu valóra váltotta álmát

Lilu belevágott és megnyitotta exkluzív fodrászszalonját. Az RTL Klub műsorvezetőjét rövid frizurával ismerte meg az ország, most azonban derékig érő hajkoronával köszöntötte az ünnepélyes esemény vendégeit. A hajkölteményt üzlettársa, a ValóVilág sztárfodrásza, Nagy Sanyi álmodta meg.

Mióta Lilu képernyőn van, mindig a legjobb formáját kell hoznia. Rengeteg fodrászt kipróbált, amíg egy szerencsés találkozásnak köszönhetően megismerte Nagy Sanyit. A ValóVilág sztárfodrászával, aki a szakma egyik legjobbja, barátságot kötöttek és úgy döntöttek, közös vállalkozásba fognak.
„Az, hogy milyen a külsőm meghatározza az egész napomat. Ha Sanyi készíti a hajamat, mindig elégedett vagyok amikor felállok a fodrászszékből, és ez magabiztosságot ad. Ezt az érzést szeretném mások számára is elérhetővé tenni.” – árulta el Lilu. – „A közös üzlet első referenciája az  új frizurám. Nagyon örülök, hogy hosszú lett a hajam, hiszen tíz éven át én voltam a „rövid hajú lány”. Most csak a fantáziám szab határt a lehetőségeknek.”
Az exkluzív szalonmegnyitón nemcsak Lilu haját varázsolták újjá a fodrászok, Keresztes Ildikó, Mádai Vivien és Istenes Bence is különleges frizurát kapott. Az X-Faktor mentora laza, hullámos tincsekkel állt fel a fodrászszékből. Ildikó igazi nő, aki rengeteg fodrásznál járt már, azonban az r2 annyira megtetszett neki, hogy mostantól ő is Sanyi vendége lesz.
 „Több fodrászom és sminkesem is van, de nem is árt, hiszen így mindig van kihez berohannom. A szalon nagyon jó hangulatú, örömmel lép be ide az ember. Itt nem kell feszengeni, egyszerűen laza, mégis elegáns hely. Biztos vagyok benne, hogy állandó vendég leszek, hiszen bízom Sanyi szakértelmében és Lilut is nagyon kedvelem.” – tette hozzá az énekesnő.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest