… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Lesz még nyár…

Lesz még nyár…

Imádsz táborozni? Végre ki akarsz mozdulni úgy, hogy azt csinálhasd, amit igazán szeretsz? És mindezt olyan gyerekek és fiatalok társaságában, akik odavannak a sportért, a főzésért vagy a youtuberkedésért mint te? Majd’ megőrülsz már a vírusjárványtól és a korlátozásoktól, és bármit megadnál, hogy végre kimozdulj a komfortzónádból és persze otthonról, és ismét egy közösség oszlopos tagja légy?

Már csak néhány hét, és itt a nyár, és joggal remélhetjük, hogy a jelenlegi szigorítások enyhülnek majd, és ahogy tavaly, 2021-ben is várnak a táborok! Tervezni mindenesetre már most érdemes.

A PEOPLE TEAM 10 témacsomaggal és több mint 30 témával vár. Ezekből szemezgethetsz: nyelvek + országok, mozgókép + média, tech + jövő, cirkusz + akrobatika, játék + kaland, kreatívok + művészek, színház + színészet, kutatók + kalandorok, kukták + cukrászok és mozgás + ritmus.

Nyelvek + országok tábor angolul tanulónak

Az angol ismerete nagyon fontos. Sok gyerek már egészen kicsi korától tanulja a nyelvet. Ha szeretnél kicsit gördülékenyebben kommunikálni, akkor válaszd a PT nyelvek + országok táborát.

Mozgókép + média tábor filmrajongóknak

Ennek a szekciónak a filmek szerelmesei örülhetnek leginkább, de akkor is jelentkezhetsz erre a táborra, ha a következő témák, táborok érdekelnek: média, youtubertábor, játékteszttábor.

Tech + jövő tábor a technika iránt érdeklődőknek

Mindig is lenyűgözött a technika, és órákig képes voltál belemerülni az informatika világába? Szeretnél hozzád hasonló érdeklődésű gyerekekkel és felnőttekkel megismerkedni? Akkor a tech + jövő táborban a helyed. Itt a következő témák is terítékre kerülnek: robotika és programozás, drónépítők- és pilóták, te vagy a jövő, így működik.

Cirkusz + akrobatika tábor nem csupán bohócoknak

Legyünk kíváncsi, lelkes és elkötelezett amatőrök! Aerial Silk, Tissue, Hammock vagy ördögbot, lebegő pálca és karika? Kézenállás és zsonglőrködés? Dobd be magad, válassz bátran! Jelentkezz, de előtte nézelődj a PEOPLE TEAM nyáriélménytábor-videói között.

Játék + kaland tábor azoknak, akik nem akarnak még felnőni

A játék nemcsak a gyerekek kiváltsága, bár tény, hogy ők még úgy játszhatnak, hogy senki nem néz furán rájuk. Ha te is imádsz játszani, ha minden kalandban benne vagy, akkor a játék + kaland tábor neked való.

Kreatívok + művészek tábor igazi művészlelkeknek

Szívesen ülsz a szobádban a regényeden dolgozva? Vagy más kreatív tevékenység okoz örömet? A kreatívok + művészek táborban végre felfedezhetik a tehetségedet, és visszaigazolást kaphatsz arról, mennyire jó is vagy abban, amit csinálsz.

Színház + színészet tábor azoknak, akiknek a színpad az otthonuk

A színészetre születni kell. Már gyerekkorban megmutatkozik a bimbózó tehetség. A PEOPLE TEAM szervezői is úgy vélik, hogy már sokan gyerekként tudják, hogy őket csakis a szereplés élteti. Éppen ezért hívták életre a színház + színészet tábort.

Kutatók + kalandorok tábor a kíváncsiaknak

A felfedezés a haladás kulcsa, hiszen ezek viszik előrébb a világot. Nem baj, ha még csak most döntötted el, hogy kutató vagy régész szeretnél lenni. A PEOPLE TEAM kutatók + kalandorok táborában bebizonyíthatod, hogy ez a valóban a te világod.

Kukták + cukrászok tábor a gasztrolelkeknek

Süti vagy egy finom sült? Esetleg vegán szeretnél lenni? Nem tudod, hogyan és mit készíts magadnak, hogy egészségesebben táplálkozz? Ha jelentkezel a kukták + cukrászok táborba, a PEOPLE TEAM beavat akár néhány könnyedén elkészíthető vegán étel elkészítésébe is.

Mozgás + ritmus tábor azoknak, akiknek a mozgás a lételemük

Az egyéni és a közösségi sportban rejlő kihívásokat, a mutatós és kivételes koreográfiákat szereted? Amerikai foci? Frizbi vagy önvédelem? Társastánc? Show-tánc vagy salsa? Minden nap valami különlegességről is szól mozgás + ritmus táborban.

A 2021-es turnusok a következők: (1) július 25–31. (2) augusztus 1–7. (3) augusztus 8–14.

Várunk benneteket!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest