… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Láncmasszázsrekord, és katartikus hangulat a Balaton Sound 3. napján!

Láncmasszázsrekord, és katartikus hangulat a Balaton Sound 3. napján!

Zamárdi idén nyáron világszínvonalú fesztiválnak adott otthont, melyet ismét teltházas koncertek és önfeledt strandolás jellemzett. A Balaton Sound 3. napján mi is ott voltunk, és tanúi lehettünk egy újabb magyar láncmasszázsrekord születésének!  
A világszínvonalú fesztivál harmadik napján már érezhető volt, hogy elérkezett a hétvége, tömegek várakoztak a bejutásra, ami nem csoda, hiszen olyan nagy nevek szerepeltek a Nagy színpad fellépői között, mint az Irie Maffia, a berlini kubok hangulatát megidéző Paul Kalkbrenner, és a Tinie Tempah, aki elhozta nekünk Londont a Balaton Soundra. A Már megszokhattuk, hogy az Irie Maffia nélkül szinte nincs is hazai fesztivál, az elkötelezett hatalmas rajongótábor most is jelen volt, a zenekar pedig a tőle megszokott őrületes energiával adott koncertet. A vészesen közelgő esőfelhők hatására néhány perces szünet állt be Senáék fellépésében, amit a közönség elszántan kivárt. Ezután a hangulatot a zenekar ismét a maximumra emelte.

Fotó: Balogh Zoltán

Az Irie Maffia után a BRIT Awards kétszeres nyertese Tinie Tempah következett a Nagyszínpadon, a koncerten percek alatt vad hip-hop buli kerekedett. A londoni rapper humoros szövegeivel, és beszólásaival még inkább fokozta a hangulatot, a Miami 2 Ibiza című számát pedig frappánsan Hungary 2 Ibiziára változtatta. A koncert csúcspontján a rapfenegyerek meghúzott egy üveg pezsgőt, és Written in the Stars című számával megérkeztek a röpködő strandlabdák is, így végül hihetetlen katarzissal ért véget a fellépést.

Fotó: Balogh Zoltán

A Nagyszínpad koncertjeit szombaton a technókultúra egyik legnagyobb figurája Paul Kalkbrenner zárta. A hömpölygő tömegben megmozdulni sem lehetett,  és maga Kalkbrenner is meglepődött, mikor a tömeg sok száz színes és vibráló zöld neonrudat emelt a magasba. A koncert végét egy több percig tartó látványos tűzijáték zárta le.
A koncertek mellett a különböző sátraknál programok százai várták a fesztiválozókat, a Durex ismét megdöntötte saját rekordját, hiszen idén több mint ötszázan alkottak óriási láncot a Balaton partján, és masszírozták meg az előttük álló hátát. A különleges rekordkísérleten Fluor Tomi és Istenes Bence is feltűnt, akik a többi fesztiválozóval együtt segítették az új rekord felállítását.


		

Hozzászólások

Pin It on Pinterest