… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Kipróbáltuk az új Ford Focus EcoBoost! Nagyszerű élmény volt!

Kipróbáltuk az új Ford Focus EcoBoost! Nagyszerű élmény volt!

Alig vártuk, hogy végre hozzánk is megérkezzen tesztre az egyik legnépszerűbb Ford modell újdonsága. Az új Focus 1,5 Eco Boost a legerősebb és legjobban felszerelt modell, amely nem mellesleg 182 lóerős, így nem meglepő, hogy amint elhoztuk elvittük (egészen pontosan ő vitt minket a legnagyobb kényelemben) egy hosszú hétvégére Stájerországba!

ford focus teszt

A 182 lóerős csúcsmodellre a többi autós is felfigyelt! Nem véletlenül, egyedi megjelenése és szuper menetteljesítménye nagyon jó vezetési élményt biztosított!

Az utastérben hangulatunkhoz állíthatjuk a fényeket!
Mivel az autót teszteltük városban és autópályán is hosszútávon, így egyértelműen kijelenthetjük, hogy az ülések nagyon kényelmesek. Szinte meg sem kottyant az a 400 kilóméter, amit megtettünk vele a wellnesshotelig. Az ülések és a kényelem mellett pedig van még két dolog, amit ki kell emelnünk. Az egyik az állítható belső fény, ami az utastér, lábtér, kilincs, ajtó, és pohártartó világítására terjed ki. Tehát hangulatunktól függően változtathatjuk a belső színeket, vagy éppen kipróbálhatjuk bizonyos fények pozitív hatását szervezetünkre! Az biztos, hogy ebben az autóban a késő esti, vagy éjszakai vezetés is igazán különleges élmény!

ford focus teszt_ecoboost

A hangulatos belső fények mellett, van még egy szuper és igazán praktikus extra: a FŰTHETŐ kormány! A hidegebb téli napokon ez valami szuper lehet!

Megéri az árát!?
Az új Focus 1,5 Eco Boost tesztautó tökéletes felszerelést kapott, ami magába foglalja a fent említett extrákon túl még a bőrüléseket és az automata parkolássegítő rendszert is. Ez a nagyjából két millió forintos extra igazi luxusélményt nyújt közel 9 millió forintért! Számunkra egyértelműen az autó valódi különlegessége a 182 lóerőben rejlik, de ezek az extrák tovább tökéletesítik az amúgy is nagy kedvenc Focusunkat!

focus

8 literes átlagfogyasztást értünk el, ami valljuk be ilyen lóerő mellett teljesen rendben van!

Teszt értékelés:
Csomagtartó mérete: 5 csillag
Kényelem: 5 csillag
Vezetési élmény: 5 csillag
Gyorsulás: 5 csillag
Fogyasztás: 5 csillag

ford teszt
f

ecoboost fordfocus teszt

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest