… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Kávézónyitással köszönti a tavaszt a Starbucks

Kávézónyitással köszönti a tavaszt a Starbucks

Az ELTE jogi karának lábánál, az Egyetem téren nyitotta meg 13. magyarországi kávézóját a Starbucks. A kávézólánc legújabb tagját az egyetemista élet igényeinek megfelelően alakították ki: központi elhelyezkedésével, komfortos berendezésével és tágas belső terével kényelmes megoldást kínál a betérő egyetemi hallgatók és más vendégek számára. 

A 109 négyzetméteres kávézó az Egyetem tér pezsgését és történelmi hangulatát idézi vissza modern kifinomultsággal párosítva. A belső tér színvilágát a klasszikus Starbucks ital, a latte ihlette. A kávékülönlegesség lágy, barnás árnyalatát a benne található tej és kávé finom keveredésének köszönheti, amely a falakról és bútorokról is visszaköszön. A kávézás kultúráját hirdető képek emellett még otthonosabbá és melegebbé teszik a kávézót.

13064522_996012977114137_8556121192988841679_oAz új kávézó középpontjában a bár helyezkedik el, amelynél a meleg árnyalatú fa és a hideg kőpult tökéletes összhangja figyelhető meg. A belső teret egy nagyméretű, kör alakú asztal dominálja, amely ideális baráti találkozók és üzleti tárgyalások lebonyolítására is, de kisebb kávézóasztaloknál és a kávézó hátuljában elhelyezett kényelmes fotelekben is élvezhetjük italainkat. A hely különlegessége, hogy egy elszigeteltebb helyiség is csatlakozik a nagyobb térhez. A kisebb szoba kialakításakor a tervező a kávézás kezdeti fázisához, a termesztéshez nyúlt vissza, és a kávécserje színeiből és textúrájából merített ihletet. A szobát a zöld szín uralja, amely nemcsak az ültetvényeket, hanem a Starbucks logóját is megidézi. A tapétán a cserje sűrű, széles levelei köszönnek vissza, amely mozgást és energikusságot visz a helyiségbe.

A kávézóhoz egy 50 négyzetméteres terasz is tartozik, amely egyidejűleg 36 vendéget képes kiszolgálni. Kellemes kialakítása hozzájárul, hogy a betérők a melegebb időszakban ne csak bent, hanem kint is kényelmesen élvezhessék kedvenc italukat. A nyitás napján a diákok speciális kedvezményben részesülnek: ha felmutatják érvényes diákigazolványukat, akkor a választott italukat féláron kapják.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest