… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Jótékony Wolf Kati

Jótékony Wolf Kati

Cseppnyi szeretetet jelképező díszt rakott fel a Magyar Református Szeretetszolgálat karácsonyfájára Bölcskei Gusztáv a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke, tiszántúli református püspök és Wolf Kati.  A Magyar Református Szeretetszolgálat az adventi időszakban adományokat gyűjt hátrányos helyzetű tehetséges gyermekek oktatására. A beérkező adományokat csepp alakú díszek jelképezik, melyek az Allee Bevásárlóközpont bejáratánál lévő karácsonyfán gyűlnek.

Wolf Kati és Bölcskei Gusztáv az elsők közt helyezték el az adományukat jelképező cseppnyi díszt a Szeretetszolgálat négy méteres karácsonyfáján. Az akcióval Kati és a református püspök mindenkit adományozásra bíztat, hogy az anyagi körülmények ne jelentsenek akadályt a tehetséges, de szegény gyermekek számára.

A szeretetszolgálat jószolgálati nagykövetre talált Wolf Kati személyében, aki örömmel tett eleget a felkérésnek, hogy saját példáján keresztül hívja fel az emberek figyelmét: lehetőségeikhez mérten tegyenek a hátrányos helyzetű gyermekeke megsegítéséért. „Anyaként szeretnék mindent megadni a gyermekeimnek, ami a fejlődésükhöz, oktatásukhoz szükséges. Tudom, hogy ezt sokan nem tehetik meg, pedig a gyerek kincs, a társadalom jólétének, jövőjének alapját jelenti. Ezért nagyon fontos hogy támogassuk őket. A gyermekeimet is próbálom ebben a szellemben nevelni” – indokolta Kati, hogy miért állt a jó cél mellé.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest