… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Jelmezes főpróbát tartottak a sztárok

Jelmezes főpróbát tartottak a sztárok

A sztárokat is elkapta a báli hangulat: február 25-én ugyanis fergeteges farsangi buli lesz a Symbolban. A SYM-BÁL elnevezésű party legfontosabb kellékei biztosan a jelmezek lesznek, így a hírességek főpróbát tartottak, hogy a különleges estén biztosan minden a helyén legyen.

Lelkes hírességektől volt hangos a Symbol: mindenki nagy erőkkel készül a február 25-ei farsangi bálra. A főpróbán Kis Hegedűs Réka egyiptomi uralkodónőnek, Pataki Zita római istennőnek öltözött; a Smile Rock Circus énekesnője, Bedy katona lány, Miss Bee pedig fekete hattyú ruhát próbált. Azonban nem csak a jelmezeket kapták magukra a hírességek, hanem komplett frizura és smink is készült nekik, így biztosra mehetnek a különleges éjszakán.

„Mindannyian nagyon élveztük a próbát, hiszen a farsang pont arról szól, hogy olyan ruhát, álarcot ölthetünk magunkra, amit a mindennapokban nem tehetünk meg, mégis valamilyen szinten kifejezi a személyiségünket” – mesélte lelkesen Gönczi Gábor, aki hosszú, barna kabátjában egy western hőst alakított. – „Én egyébként is nagyon szeretek különböző maszkokat magamra venni, és a SYM-BÁL épp megfelelő alkalom erre. Mivel a Smile Rock Circus fellép az estén, nekünk különösen fontos, hogy a lehető legjobban nézzünk ki jelmezeinkben.” 

Király Linda és Viktor is lelkesen próbálgatták a különböző maskarákat, míg végül Viktor törökbasának öltözött. Mádai Vivien, az RTL Klub műsorvezetője pedig elárulta: már izgatottan várja a farsangi bált, és egy különleges öltözékkel készül. 

„Nagyon izgalmas volt, hogy felpróbálhattam egy stewardess jelmezt, mert nagyon szeretek repülni, ráadásul a légi utaskísérők szerintem nagyon szexik” – mesélte nevetve Vivi. –„A ruhámban még azt is elmutogattam, hogy merre van a vészkijárat, hogyan kell az oxigénmaszkot használniuk az utasoknak. Nagyon vicces volt a próba, és teljesen beleszerettem a jelmezembe.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest