… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Ismét adományozott az Inecto Magyarország!

Ismét adományozott az Inecto Magyarország!

Az Inecto Magyarország által rendezett Fotózz és nyerj! promóció sikerének köszönhetően a márka forgalmazója, a Target Sales Group Kft. 200 000 Ft pénzadományt tudott biztosítani a Rex Kutyaotthon Alapítvány számára.

A kampány május 6-tól július 2-ig tartott, legalább 1 db Inecto Naturals vagy Infusion termék megvásárlásával és egy házikedvenccel készített közös képpel lehetett pályázni. Minden 5. játékos apró nyereményben részesült, a fődíj pedig a 2 fő (+háziállat) részére 3 nap 2 éjszakára szóló wellness hétvége volt az Erzsébet Park Hotel*** Superior-ba.

„Örömmel és megelégedettséggel tölt el minket, hogy egyre több cég gondolkodik felelősen az állat- és környezetvédelemről és ezt a tetteik is igazolják. Nagyon hálásak vagyunk, az Inecto Magyarországnak a kommunikációs és anyagi támogatásért! Utóbbit a krízishelyzetben lévő, gazdikereső állataink ellátásra és örökbeadásuk elősegítésére használjuk” – nyilatkozta Borus Bence, a Rex kutyaotthon alapítvány munkatársa.

„Mindig nagy öröm számunkra, ha segíthetünk, ezért próbálunk olyan promócióban gondolkodni, amely egyrészt vásárlásösztönző, de ezen kívül jó célt is szolgál. Terveink szerint a jövőben is fogunk hasonló kampányokat indítani, és reméljük egyre több cég fog hasonlóan gondolkodni, mint mi” – folytatja Makk Attila, a Target Sales Group Kft. ügyvezetője.

A 90%-ban természetes eredetű Inecto termékek mindegyike vegán és állatkísérletektől mentes, és a márka kiemelten fontosnak tartja a környezet és az állatok védelmét. Éppen ezért rövid időn belül ez már a 3. olyan promóció, amelynél a fő cél az adományozás volt. Tavaly nyár végén a Noé Állatotthon Alapítvány kapott egy hasonló CSR aktivitás keretein belül több mint 300 000 Ft-ot, decemberben pedig a Budapesti Állatkerti alapítványt támogatta a cég hasonló összeggel.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest