… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Ínyenc hírességek előkóstolója

Ínyenc hírességek előkóstolója

A Symbol nem csak arról híres, hogy a főváros legjobb és legexkluzívabb rendezvényeinek ad otthont, de különleges fogásaival is elkápráztatja vendégeit. Ezen felbuzdulva indul januárban egy egyedülálló program, a Gourmet Pince, amelynek keretein belül bárki igazi ínyenccé válhat. A sonkákból, sajtokból, csokoládékból és finomabbnál finomabb italokból álló kínálatot először a hazai sztárvilág egyéniségei próbálhatták ki.

Éhesen érkeztek a sztárok, ahol először próbálhatták ki a Gourmet Pince ételeit és italait. Debreczeni Zita, Dukai Regina, Demcsák Zsuzsa, Nádas György, Herczeg Zoltán, Gesztesi Károly és Kárász Róbert az elsők között voltak, akik előkóstolták az új kínálatot, melyet ezután bárki letesztelhet.

„Nagyon örültem, amikor meghallottam ezt a kezdeményezést” – mesélte Demcsák Zsuzsa lelkesen. – „Örülök neki, hogy Magyarországon egyre nagyobb figyelem fordul az egyedülálló konyhai megoldásokra, és egyre több olyan program születik, ami az ízletes és különleges ételeket hivatott népszerűsíteni. Ebben a témában mindenképpen fel tudjuk venni a többi európai országgal.” Zsuzsa elárulta, hogy a különleges borok és pálinkák nem hozzák lázba, sőt, a csokit sem szereti, a sajtok és sonkák azonban mindig szerepelnek náluk az étlapon.

Debreczeni Zita: „Alapjában a magyar konyhára esküszöm!”
„Mindig tartok egy kicsit a változástól: sokkal jobban szeretem a megszokott dolgokat, nincs ez másképp az ételek területén sem” – árulta el Debreczeni Zita, aki egy, a Sugarbird és az Állatvédőrség közös kollekciójának egy darabjában érkezett, „Éhes vagyok!” felirattal a pólóján. – „Azért sokszor kipróbálom az ételkülönlegességeket, ennek köszönhetően szerettem meg a szusit is. Alapjában véve a magyar konyhára esküszöm, azon belül a krumplistészta az, amit bármikor, bárhol meg tudok enni.” A kóstoláson a Sugarbird gyönyörű tervezője láthatóan jól érezte magát kolléganőjével, Dukai Reginával együtt, és lelkesen próbálták ki az ételkülönlegességeket. „Imádok enni” – fűzte tovább Regina. – „A párommal rengeteget nassolunk, falatozunk, hiszen ő Olaszországban focizik, és ott külön hagyománya van ennek. Imádjuk a különböző sonkákat, szalonnákat, kolbászokat. Régen nagy rajongója voltam a sajtoknak is, de sajnos kiderült, hogy laktóz érzékeny vagyok, így nagyon meg kell gondolnom, hogy mit eszek.”

Gesztesi Károly: „Főzni sosem szoktam!”
A Gourmet Pince előkóstolásán Gesztesi Károly is szívesen próbálta ki a különlegességeket. „Nagyon szeretem a különleges ételeket és sokszor elcsábulok egy-egy finom falat láttán. Főzni azonban sosem szoktam: ha megkívánok valamit, akkor elmegyek egy étterembe; szerencsére Budapesten egyre több olyan hely van, ahova szívesen beülök, attól függően, hogy éppen mit kívánok: olasz ételt vagy például egy steak-et. Az különösen jól esik, hogy a magyar pálinka egyre népszerűbb, és sokan foglalkoznak a hírnevével, hiszen hungarikumról van szó, és büszkék lehetünk a nemzetközi sikereire is” – mondta a színész. Fotókredit: Symbol

Hozzászólások

Pin It on Pinterest