… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Hámori Gabriella a Dove új arca

Hámori Gabriella a Dove új arca

Különleges szépségprogram, két különleges nővel. Hámori Gabriella lett az ismert szépségipari márka arca, így ő képviseli a májusban induló 5 lépéses kampányt. A program célja a harmónia, a test és a lélek összhangjának elérése. A lelki oldalt a színésznő hangsúlyozza, míg a test helyes ápolásáról Dr. Pónyai Katinka bőrgyógyász nyújt tájékoztatást.

A Dove új kampánya arra hívja fel a figyelmet, hogy minden nő megérdemli a rendszeres törődést. Ahhoz hogy egyszerűen lehessünk természetesen szépek, nem szükséges wellness szállodákba menni, vagy luxuskezelésekre járni. Otthon, akár a mindennapi tisztálkodás során mi magunk is tehetünk külsőnk szépségéért, ezáltal pozitív kisugárzásunkért. Hónapról hónapra kiderül majd 5 alapvető, mindenki számára megtehető lépés, amely ápol és kényeztet. A program kitalálói úgy vélték, hogy Hámori Gabriella lénye, természetes szépsége megtestesíti azt, amit közvetíteni szeretnének, ezért kérték fel, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez.

„Szerencsére mindig sikerült olyan munkákban részt vennem, amelyekhez szívesen adtam az arcomat. Ez a márka olyan kategóriát képvisel, ami nem luxus, viszont azzal, hogy nyugalmat és kiegyensúlyozottságot teremt, mégis a luxus érzését ébreszti az emberben. Ezzel tudok azonosulni, így nem kellett sokat gondolkodnom, igent mondjak-e a felkérésre” – árulta el színésznő, akinőtársainak a belső egyensúly megteremtésében igyekszik segíteni.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest