… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Grillemtanon jártunk…

Grillemtanon jártunk…

A Tchibo jóvoltából a napokban egy rendkívüli sajtótájékoztatón jártunk, melynek keretében bemutatta a legújabb konyhai termékeit, mellyel egyben egy hagyományt is szeretne teremteni. A szuper konyhaeszközökkel egy sorozatot indít el, melynek keretén belül minden héten egy-egy egyedülálló, kiváló minőségű, gondosan összeállított termékválasztékot kíván nyújtani a nagyközönségnek.

Ki ne rajongana a szaftos steakért és az ízletes hamburgerért héjában sült, tejfölös burgonyával, pirított, fokhagymás kenyérrel, ropogós hasábburgonyával vagy egy friss, izgalmas salátával körítve? Ezek hallatán azonnal összefut a nyál a szánkban…

A Larus Étterem és Rendezvényközpontban egy különleges grillparti keretén belül hazánk világhírű séfje, Buday Péter mutatta be a Tchibo legújabb, szuper grill és konyhai felszereléseit. A kiváló minőségű termékek között megtalálható minden, ami szükséges egy igazi, hamisítatlan amerikai grillpartihoz, például steakkés, húspogácsa nyomó és formázó, és rengeteg féle grillserpenyő, valamint minden olyan eszköz is, ami nem hiányozhat egy gyakorló, vagy éppen még csak szárnyait bontogató háziasszony konyhájából, mint a különböző sütőformák, kések, konyharuhák, tálalók, deszkák és hámozók. A neves séf a gasztronómiai központban azonban nemcsak szemléltette a kiváló eszközöket, hanem ő maga készített az esemény résztvevői számára ízletes és különleges grillételeket segítségükkel. Mint mondta, a finom ételek titka a kiváló minőségű alapanyag, valamint a szintén kiemelkedő minőségű, praktikus és sokoldalú konyhai eszközök használata. Ha a megfelelő termékekkel készítjük az ételt nemcsak lecsökkenthetjük egy esetleges rosszul sikerült vacsora esélyét, hanem spórolhatunk is, mivel segítségükkel a legoptimálisabban használhatjuk fel a hozzávalókat.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest