… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Frissítő újdonságok

Frissítő újdonságok

Érzékek bűvöletében
Arra a kérdésre, hogy mi a legvonzóbb egy potenciális partneren, a válaszadók 73%-a szerint a mosolya, 71% szerint a szemei, 61% pedig az illata a legfontosabb. Karen Gilbert parfümszakértő szerint: „Az illatok jelentősége az üzenetükben rejlik. A környezetünk értelmezésében az illatok, színek, érzések és szavak összekapcsolódnak. Ezek öntudatlan asszociációk, amelyek révén az illatokkal rendkívül sokat ki lehet fejezni.” Egy párkapcsolatban is meghatározó az illat, hiszen emlékeket idéz fel, és erősen kötődik bennünk a számunkra fontos emberekhez. A férfiak emlékeznek a rád jellemző illatra:  A nők közel harmada említi, hogy a partnerük felismeri a parfümük illatát. A nők erősebben vonzódnak partnerükhöz, ha jó az illata:  A férfiak harmada szerint párjuk szexisebbnek tartja őket, ha aftershave-től illatoznak.
Önbizalomnövelés illatokkal
Mitől érzi magát magabiztosabbnak és csábítóbbnak?- kérdezte meg a Lenor felmérése során. A top három válasz: 1. amikor jólöltözött vagyok (63%), 2. amikor mosolygok (61%), 3. ha finom, tartós parfümillatom van (54%) Az első számú igényt, az elegáns megjelenést segítik a a Lenor Parfum des Secrets hosszan bontakozó, sokrétű  illatkompozíciói. A válaszadók nagy többsége állítja, ha egy finom illat egész nap elkísérné: magabiztosabbnak, vonzóbbnak és csábítóbbnak érezné magát. Legyen hosszantartó, varázslatos parfümillata a Lenor Parfum de Secrets kollekciójával: a Mystery, Charm, Blush és a Kiss négy egyedülálló textilöblítő, amely forradalmasítja a parfüm viselését. A Lenor Parfum des Secrets illatait a csábítás pillanatai, a vonzalom bontakozása ihlette- az ingerlő titokzatosság, amely ellenállhatatlan bájt kölcsönöz. A tudomány, a művészet és luxus parfüm-alkotóelemek ötvözésével úttörő formula született- minden stílust tökéletesen kiegészítő, tartós, elegáns, kifinomult illatkompozíciók.

Detox ital
Hat értékes gyümölcsből, céklából, macsából és spirulina algából készül ez a különleges és magas minőségű direktlé. Rendszeres fogyasztása hozzájárul a napi ajánlott zöldség és gyümölcsbevitel eléréséhez. Az acerola rendkívül magas C-vitamin tartalma, valamint az antioxidánsokban kimagaslóan gazdag japán eredetű macsa (porított zöld tea) hozzájárulnak sejtjeink oxidatív stressz elleni védelméhez, és természetesen támogatják szerveztünk kiegyensúlyozott működését. Az egzotikus maracuja és mangó teszik igazán különlegessé ennek a direktlének az ízvilágát.

Új szintre emeli a smoothie-k készítését ez a mixer
A közelgő strandszezon alkalmából sokan kezdenek ebben az időszakban fogyókúrába, hogy visszanyerjék ideális alakjukat a nyárra. Az ésszerű diéták megvalósításában nagy segítséget jelenthetnek az ízletes, egészséges smoothie-k. A kiegyensúlyozott étrendet semmi sem pótolhatja, de a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gyümölcsök és zöldségek fogyasztása az év minden időszakában ajánlott. „Az egészséges smoothie-k professzionálisabb elkészítéséhez a Sencor vákuumos mixert tesz elérhetővé Magyarországon” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor termékmenedzsere. Az SBU 8900SL a Nutri Smart Blending technológiáját alkalmazza a rostok és ásványi anyagok még jobb kinyerése érdekében. A készülék a vákuumban történő mixeléssel biztosítja, hogy a feldolgozott zöldségek és gyümölcsök ne oxidálódjanak. Emellett a magokban, gabonafélékben és diófélékben található, nehezen hozzáférhető tápanyagokat is kinyeri, a tritán bevonatú késekkel pedig tökéletesen felaprítja a gyümölcsöket és a zöldségeket. A vákuumos mixer 1,5 literes mixelő edénnyel rendelkezik, de két 0,6 literes smoothie palack is jár hozzá, amelyet sportoláskor is magunkkal vihetünk. „A tápláló gyümölcskoktélok egész nap biztosítják az energiát a szervezetnek, segítik az emésztést és támogatják a szervezet regenerálódását sportolás után. Nem utolsósorban javítják az alvás minőségét is” – hangsúlyozta Lucza András.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest