… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Fenyővásár és ünnepi készülődés – mindez megfizethető áron

Fenyővásár és ünnepi készülődés – mindez megfizethető áron

Hamarosan elkezdődik az adventi készülődés, viszont most talán az ünnepi dekoráció és menü beszerzésénél egyre meghatározóbb az ár.

Az Auchan azonban a széles év végi termékpalettájával garantálja, hogy mindenki találhat a pénztárcájának megfelelő fenyőfát, díszeket, karácsonyi dekorációt és terítéket.

Az áruházlánc kínálatában idén is bőven találunk szebbnél szebb dekorációs elemeket megfizethető áron, legyen szó figurákról, kültéri elemekről, fényfűzérekről vagy fára akasztható díszekről. Miközben a piacon akár 60-80%-os áremelkedés is várható, különösen a díszeknél, a karácsonyi kínálatban szereplő termékeinek többségét tavalyi áron adja.

Az Álmaid karácsonya a kék és az ezüst kombinálásával kölcsönöz elegáns ünnepi hangulatot a lakásnak. A Boldogan együtt tematika azoknak ajánlott, akik a tradicionális karácsonyi színeket és a klasszikus díszeket szeretik. A Hófödte táj a visszafogott, pasztell rózsaszínnel és szürkével visz meghittséget az otthonokba. A Csillagok alatt fantázianévre hallgató termékkör pedig a téli éjszakák varázslatos világát hozza el a nappalinkba sötétkék és bronz kiegészítőkkel. 

Az Auchannál lesz élő fenyőfavásár is, ami november 30-án kezdődik majd a Savoya parki áruház kivételével az összes hipermarketben. Vágott fenyőket már 4-5000 forint körül lehet majd kapni, és lesz nordmann, hagyományos luc-, és ezüstfenyő is. A faméretek 1-től egészen 3 méterig terjednek, hogy mindenki megtalálja a tökéletes fenyőfát az ünnepekre.

Forrás: sajtóközlemény

Hozzászólások

Pin It on Pinterest