… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Dögös piros fényképezőgépet teszteltünk! Csííííz!!

Dögös piros fényképezőgépet teszteltünk! Csííííz!!

A Canon jóvoltából alkalmunk nyílt, hogy kipróbáljuk a PowerShot A4000 IS-t. Rendkívül egyszerű a használata, minden beállítás tökéletesen érthető, emellett stílusos és egy kis retikülbe is belefér.

Igazán passzolt a fényképező a színvilágomhoz!

Külső
A külső tulajdonságokat tekintve elegáns, könnyű, nagy képernyővel rendelkező készülék. Karcsú fémvázának köszönhetően bárhova magaddal viheted, mindenféle káprázatos színben kapható, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelőt. Kisméretű és elegáns, bármelyik nő táskájába belepasszol.

Belső
Rengeteg funkcióval rendelkezik, nem kell profinak lenni a használatához. Rengeteg nyelv beállítható rajta, közte a magyar is. Nyolcszoros optikai zoommal rendelkezik, mellyel előrébb hozhatjuk a távoli képeket. Kocsiból, sétálva, remegő kézzel is éles képek készíthetők vele az intelligens képstabilizátornak köszönhetően. Legyen bármilyen a környezet a kép nem mosódik el! Egyetlen gomb megnyomásával HD minőségű videók vehetők fel, nem kell keresgélni, beállítgatni, egy kattintás és indulhat a felvétel! 230 000 képpontos LCD kijelzőjének köszönhetően egyszerűen áttekinthető a menü, a képek és videók visszanézése egy igazi élmény lesz. A Smart Auto funkció használatával az egészen kezdők is profi képeket tudnak készíteni, 32 lehetőségből automatikusan kiválasztja a legoptimálisabbat. A kérdőjel gombra kattintva egy egész kezelési útmutató tárul elénk, ahol tippek és leírások segítenek minket. Ugyancsak egy gomb megnyomásával állíthatóak a színek és kontrasztok.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest