… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Czanik Balázzsal mozogtak a döntős lányok

Czanik Balázzsal mozogtak a döntős lányok

Az elmúlt hétvégén került sor a 2012. évi Miss Alpok Adria Győr-Moson-Sopron megyei döntőjére, Slezák Antal – a GyőrTrend Magazin főszerkesztőjének – szervezésében.

A 18 döntőbe jutott gyönyörű lány rengeteget készült a megmérettetésre. A tökéletes megjelenés érdekében – a rangos eseményt megelőző napon – Czanik Balázs is megmozgatta Őket, hogy kellő formában vállalhassák a szereplést.

A győri Yakuza Fight Club & Spa-ban tartott Capoeira aerobik edzésen a lányok igaz, hogy megizzadtak, de Balázs elmondása szerint jó fizikummal és adottságokkal bírtak. „Láttam a lányokon, hogy már nemcsak a megfelelően kiválasztott ruhára és sminkre helyezik a hangsúlyt, hanem testük ápolására is nagy gondot fordítanak. Persze mindig vannak olyan versenyzők, akik a hétköznapokon sem sportolnak, őket nyílván nehezebb rávenni egy kis mozgásra, de meggyőződésem, hogy most mindenki szívesen edzett” – mondta a sajtó nyilvánosága előtt a tréner, aki hozzátette: „a másnapi pontozáson a Miss Alpok Adria megyei döntőjének zsűrijében – a lányok megjelenésén túl –  nyilván figyelembe veszi majd, az edzésen nyújtott teljesítményüket is”.

A vasárnapi döntőn a lányok három féle öltözetben vonultak végig a kifutón, melyen elsőként utcai viseletben, majd pedig bikiniben mutatták meg – Czanik Balázs Capoeira aerobik óráján edződött – elbűvölő vonalaikat. Végül koktélruhában várták az eredményhirdetést, ahol a 18 éves Nagy Vivien fejére került a korona, a második helyezett Ötvös Brigitta, a harmadik Kalmár Flóra lett, míg az egyik közösségi portálon rendezett közönségszavazáson Náznán Gréta kapta a legtöbb voksot.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest