… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Az idei ősz szuper újdonságai

Az idei ősz szuper újdonságai

Érkezik a Watch GT 2 Pro, a Watch Fit, két új, vezeték nélküli fülhallgató, a Freebuds Pro és a Freelace Pro, valamint két új notebook, a MateBook X és a MateBook 14 2020 is. (x)

Új termékstratégiájának részeként egy sor új okoseszközt és notebookokat is bemutatott a Huawei. A Freebuds Pro és Freelace Pro új dizájnt és aktív zajszűrést kapott. A Watch GT 2 Pro és Watch Fit okosórák lenyűgöző külsővel, új funkciókkal és edzésmódokkal érkeznek. A MateBook X és Matebook 14 2020 notebookok pedig kompakt méretükkel és a Huawei Share technológiának köszönhető intelligens szolgáltatásaikkal kedveznek felhasználóiknak.

A jövőben az okostelefonok mellett sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a Huawei a különböző okoseszközökre, kiegészítőkre és a notebookokra. A vállalat a szeptember 10 és 12 között megrendezett Huawei Developer Conference 2020 (HDC) eseményén bejelentette, továbbra is elkötelezett az 1+8+N ökoszisztéma bővítésében, azaz a Huawei egy olyan új – saját hardverre, szoftverre és felhőszolgáltatásokra épülő intelligens világot épít, amelyben minden eszköz kapcsolódik egymáshoz.  A HDC-n bemutatott eszközök mindegyikének az a célja, hogy még folytonosabb élményt biztosítsanak a felhasználók számára a mindennapok során – legyen szó munkáról, edzésről vagy szórakozásról. „A jó felhasználói élmény mindig az innováción alapul, a Huawei innovációi pedig a felhasználóknál kezdődnek és végződnek. A jövőben tovább folytatjuk a közös munkát partnereinkkel, hogy továbbfejlesztett okoseszközeinkkel élményt nyújtsunk felhasználóinknak” – mondta Richard Yu, a Huawei Fogyasztói Üzletágának vezetője.

A fülhallgatók új dimenziója

 Freebuds Pro
A Freebuds Pro a világ első, valóban vezeték nélküli sztereó fülhallgatója, amely támogatja az intelligens aktív zajszűrést. Az eszköz azonosítja a különböző zajtípusokat a felhasználó közvetlen környezetében, és három módot – General, Cosy és Ultimate – kínál a lehető legjobb zajszűrés érdekében. A Freebuds Pro rendelkezik az eddigi Huawei audiótermékek közül a legjobb zajszűrési teljesítménnyel: akár 40dB mértékben. A készülék Android, iOS és Windows rendszerekkel is tökéletesen működik, az új gesztusvezérlés pedig lehetővé teszi, hogy egy húzással vagy pöccintéssel irányítsuk a készüléket.

FreeLace Pro
A FreeLace Pro nagyszerű hangélménnyel és stílusos kialakítással érkezik. A fülhallgató 40dB-ig támogatja a zajszűrést, a használati szokásainkat követő algoritmusok pedig stabil zajszűrési teljesítményt nyújtanak minden élethelyzetben. A készülék 14mm-es alumínium-magnézium ötvözetből készült dinamikus hangszórókkal és basszuscsövekkel biztosítja a kiváló minőségű hangzást. Az összekapcsolás és töltés rendkívül egyszerű: a Huawei saját fejlesztésű HiPair megoldásának köszönhetően elég a fülhallgatót egy USB-C porttal rendelkező okostelefonba dugni. Öt percnyi töltés elegendő öt órányi zenehallgatáshoz, a teljes töltöttség pedig egy teljes napi használatot biztosít.

Okosórák minden élethelyzetre
A Huawei két új modellel bővíti a HUAWEI WATCH termékcsaládot. A számos technológiai újítás mellett a stílusos kiegészítőkkel még könnyebb lesz odafigyelni az egészségünkre. A Huawei Watch GT 2 Pro és a Huawei Watch Fit praktikus, kiváló minőségű funkciókkal bővültek.

Huawei Watch GT 2 Pro
Az új HUAWEI WATCH GT 2 Pro méltón viszi tovább elődje, a HUAWEI WATCH GT örökségét. Az elegáns, egyben modern okosóra akár kéthetes üzemidőt, több mint 100 edzésmódot, valamint profi fitneszfunkciókat kínál. A továbbfejlesztett egészségügyi szenzorok a HUAWEI TruSeen™ 4.0+ technológiával még pontosabb pulzusértékeket mérnek. A Huawei új edzésmódjaival – síelés, sífutás, snowboard és golf – valós idejű teljesítménykövetést és még részletesebb elemezést kaphatnak mozgásukról a felhasználók. Ezenkívül a HUAWEI WATCH GT 2 Pro-ra alkalmazásokat is letölthetünk a még több funkció eléréséhez. Az okosóra kialakításánál a felhasznált anyagok is csúcsminőségűek. A zafír órakristály, a titániumból készült tok és a bőrbarát kerámiatok hátlap – amely egy további zafír üvegréteget kapott – még kényelmesebb viseletet, és pontosabb mérési eredményeket tesz lehetővé.

Watch Fit
A HUAWEI WATCH GT 2 Pro mellett bemutatott HUAWEI WATCH FIT az első Huawei sport okosóra, mely lekerekített téglalap alakú kialakítással rendelkezik. Az okosóra 1,64 hüvelykes AMOLED kijelzőjén gyönyörűen jelennek meg a tartalmak. A pehelysúlyú, mindössze 34 grammos HUAWEI WATCH FIT-et viselés közben alig érezni. Az óra szintén megkapta a frissített HUAWEI TruSeen ™ 4.0 pulzustechnológiát, amely a Huawei saját, több érzékelős AI algoritmusát és fejlett PPG komponenseit használja fel. Ez pontosabb, 24 órás szívműködés-figyelést, a véroxigénszint mérését, az alvásfigyelést és a stressz-szint változásainak nyomonkövetését is lehetővé teszi. Az adatokat elemezve tanácsokat ad felhasználójának az egészségesebb életvitelhez. A HUAWEI WATCH FIT az első Huawei okosóra, amely animációkon keresztül mutatja be a sportoláskor végzett gyakorlatokat. A 44 alapgyakorlat (zsírégetés, vállizom-lazítás, testedzés és más gyakorlatok) 12 animációval illusztrálva gyorsan, egyszerűen és pontosan hajtható végre.A HUAWEI WATCH FIT tökéletes társa a futóknak: a mozgást és tempót valós időben, tudományos módszerekkel elemezve segít az edzés optimalizálásában.  Ezen felül 96 további edzésmóddal, illetve beépített GPS-sel rendelkezik és vízálló is (5 ATM megjelöléssel).

Kompakt mérete ellenére akár 10 napos üzemidőt kínál. A HUAWEI WATCH FIT támogatja a Huawei gyorstöltési technológiáját is: mindössze öt perc töltéssel egy napos működéshez elegendő energiát kapunk.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest