… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek A Wizz Air bejelentette 2019-es téli menetrendjét

A Wizz Air bejelentette 2019-es téli menetrendjét

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága ma bejelentette budapesti és debreceni járatainak 2019. évi téli menetrendjét. A 2019. október 27-én kezdődő téli szezonban a Wizz Air csaknem 2,5 millió helyet kínál a magyar utazóknak, 12%-kal többet, mint egy évvel korábban. A téli menetrend járataira már megkezdődött a jegyek értékesítése a wizzair.com weboldalon és a légitársaság mobilalkalmazásában.

A Wizz Air 2018-ban több mint 5 millió utast szállított Magyarországra induló és az országba érkező járatain, ami meghaladja bármely más légitársaság egy év alatt valaha elért magyarországi forgalmát, és évi közel 20%-os növekedést jelent. Hazai elkötelezettségét megerősítve a légitársaság számos új útvonallal bővítette hálózatát az előző évben: olyan városok váltak elérhetővé, mint Stavanger és Athén Budapestről, Dortmund és Barcelona Debrecenből, Bázel és Doncaster–Sheffield mindkét városból.

A terjeszkedés idén is folytatódik: Budapestről London Gatwick, Oslo és Castellón, Debrecenből Palma de Mallorca, Lárnaka és Málta kerül fel az úticélok térképére. A WIZZ a 2019-ben 31 ország 81 városába kínál megfizethető utazást a két bázison szolgálatot teljesítő, 15 Airbus A320 és A321 repülőgépből álló modern flottájával. A Wizz Air 2019-ben összesen 6 új útvonalat indít széles és változatos hálózatában. A légitársaság minden közösségben, ahol tevékenykedik, jelentősen hozzájárul a helyi gazdaság növekedéséhez, és továbbra is stimulálja a munkaerőpiacot a légiközlekedéshez kapcsolódó iparágakban, a helyi turizmusban és vendéglátóiparban. A legfrissebb adatok szerint a légitársaság magyarországi tevékenysége közvetetten több mint 4500 munkahely* megteremtését támogatja.

Radó András, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta: „Büszkén jelentjük be 2019. évi téli menetrendünket, amely minden korábbinál nagyobb kapacitást biztosít minkét hazai bázisunkról. A hazai utazók 31 országba közlekedő 81 járatunkra válthatnak már most jegyet, amennyiben Magyarország hazai légitársaságát választják nyári, késő őszi vagy akár téli utazásaikhoz. Minden utast szeretettel várunk a WIZZ alacsony viteldíjai és a kiváló minőségű fedélzeti kiszolgálása mellett.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest