… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek A Sugarbird lányok trendet teremtenek

A Sugarbird lányok trendet teremtenek

A Covergirls két oszlopos tagját, Dukai Reginát és Bódi Sylvit is elérte az olaszországi divathullám. A modellek úgy döntöttek, nem bajlódnak tovább a körömfestéssel, hanem egy sokkal gyorsabb és kényelmesebb módszerrel varázsolnak maguknak gyönyörű kezeket.

Dukai Regina és Bódi Sylvi minden apró részletre odafigyel, ha a megjelenéséről van szó. A két csinos modell számára a makulátlan külső mellett azonban a kényelem is fő szempont. Legyenek akár a sípályán, egy fotózáson, vagy éppen egy esti buliban. Ráadásul nemcsak a sminkjüknek és a frizurájuknak, de a kezüknek is tökéletesnek kell lennie.

„A szem ésa kéz az, amin az idő múlásávalelőször meglátszanak az öregedés jelei.Ugyan még csak 30 éves vagyok, de régóta tudatosan odafigyelek arra, hogya kezeimet ápoljam. Ehhez pedig az is hozzátartozik, hogy a körmeim mindig szépek legyenek. Ezért örülök annak, hogy rátaláltam egy olyan körömdekorációs módszerre, amellyel néhány perc alatt tökéletes kezeketvarázsolhatok magamnak.Választhatok sportosabb stílust a wakeboardozáshoz, de elegánsat isaz esti bulihoz” – mesélte Sylvi.
Dukai Regina amikor csak teheti az olasz élvonalban focizó kedveséhez utazik. A bájos modell az egyik ilyen látogatása alkalmával találkozott először az új milánói divathullámmal.


„Néhány hónappal ezelőtt Olaszországban láttam meg először ezt a rendkívül praktikus és kényelmes körömdíszítő módszert, a Milano Nailst.Nagyon örülök, hogy azóta már itthon is kapható, mert ha épp nincs időm a lakkozásra, akkor is pillanatok alatt változtathatom a körmeim színét és mintáját, az aktuális öltözékemhez és hangulatomhoz.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest