… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek A női labdarúgás fogadásának részletes bemutatása

A női labdarúgás fogadásának részletes bemutatása

A női labdarúgás fogadása hasonlóan jó lehetőségeket rejt, mint a férfi szakágé. Nézzük csak meg, hogy hogyan és hol is lehet a nők focijára fogadni!

Kétségtelenül a labdarúgás számít a legnépszerűbb sportnak, ha a sportfogadást nézzük. És ez Magyarország esetén hatványozottan igaz, elég ha megnézzük, hogy mennyire uralja a magyar piacokat a Tippmix és hányan fogadnak a tippmixpro app segítségével minden egyes nap. És az sem számít, hogy melyik fogadóirodát nézzük, mindenhol a labdarúgás a piacvezető sportág. Pillantsunk csak rá a Rabona vagy más bukmékerek kezdő oldalára, százával vannak labdarúgó-mérkőzések. És ami különösen jó, hogy most már alacsonyabb ligák, kisebb bajnokságok is vannak a kínálatban és egyre több női labdarúgómeccsre is fogadhatunk. És érdemes ezeknél elidőzni egy kicsit, hiszen rendkívül jó lehetőségeket kínálnak ezek a meccsek minden kezdő vagy éppen tapasztalt fogadó számára. Az elmúlt időszakban a női foci igen komoly fejlődésen ment keresztül és bár a koronavírus értelemszerűen visszavetette az érdeklődést, a női labdarúgás népszerűbb, mint valaha. A 2019-es FIFA világbajnokságon a nyitómeccs a valaha volt legnagyobb nézettséget produkálta. Ahogy a játék egyre inkább elismertté válik, úgy nő az ismertsége a fogadók és a bukmékerek körében is. Mielőtt azonban nekiugrunk a fogadásnak, van néhány dolog, amit érdemes megjegyezni.

Hogy és hol fogadjunk női labdarúgásra?

Amikor egy női labdarúgó-mérkőzésre gondoluk, akkor szabályokat, eseményeket tekintve nincs túl nagy különbség a férfiakhoz képest. Viszont a fogadóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a két sport mégsem annyira hasonlít. Főleg azért nem, mert a női foci még mindig elég fiatal és így a fogadók mellett a bukmékerek sem ismerik annyira a dinamikát, az erősségeket és így tovább. Ez pedig előnyt is jelenthet számunkra, ha hajlandóak vagyunk a megfelelő mennyiségű energiát beletenni az információk begyűjtésébe. Érdemes azt figyelembe venni, hogy egy-két ország dominálja a világ női labdarúgását, azok az országok, amelyek keményen költöttek erre a sportra is. Ilyen például az

  • Egyesült Államok,
  • Németország vagy éppen az
  • Egyesült Királyság.

Magyarország sincs egyébként annyira lemaradva, náluk is elég komoly már a női labdarúgás körüli felhajtás.

Forrás: unsplash.com

Fogadni szinte bárhol lehet a női focira, hiszen ma már nincs is olyan valamire való bukméker, akinek ne lenne ott a kínálatában ez a sportág. A fogadók még magyar meccseket is találhatnak a kínálatban időnként, úgyhogy biztosan mindig lesz mire fogadni. Fogadási piacokat tekintve nincs különbség a férfi labdarúgáshoz képest, bár nagyon ritkán van olyan nagy kínálat a piacok tekintetében, mint a férfiaknál. Természetesen mielőtt új fogadóként csatlakozunk valamelyik bukmékerhez, jól járjuk körbe az adott sportfogadó oldal kínálatát, a fizetési lehetőségeket, a megbízhatóságot, a kínálatot és így tovább. Tegyük fel, hogy bejutottunk már egy bukmékerhez, akkor mire is fogadjunk? 

Értelemszerűen magyar fogadóként mindenképpen nézzük meg a magyar bajnokság lehetőségeit, hiszen hazánkban van két-három olyan csapat, amely kiemelkedik a mezőnyből és így lehetőséget ad a nyereményre. Amúgy a legnépszerűbb eseménynek a női labdarúgó-világbajnokság számít, nagyon sok a néző és itt aztán bőven van fogadási lehetőség is. De érdemes fogadni az angol bajnokságra vagy éppen az angol női kupára, azonban hihetetlen módon még az afrikai Női Nemzetek Kupája is jó lehetőségeket kínál. Hiszen itt a bukmékerek aztán tényleg nem rendelkeznek annyira sok információval, tehát előnybe kerülhetünk egy kis plusz statisztika segítségével.

Élő fogadás női focira

Ahogy a férfi foci esetén, úgy a nőknél is van élő közvetítés és élő fogadási lehetőség a legnagyobb sportfogadási oldalak esetén. Értelemszerűen azért a női foci nem élvez akkora népszerűséget, így ne számítsunk annyira sok élő eseményre és streamre, de a nagy események, mérkőzések esetén biztosan lesz ilyen. Érdemes a legnagyobb oldalak mellett letenni a voksunkat, hiszen élő fogadási lehetőségekre és streamekre női foci esetén főleg csak a piacvezető bukmékerektől számíthatunk. És élőben aztán tényleg érdemes fogadni, főleg, ha olyan csapatokra fogadunk, amelyeket kevésbé ismerünk – és tapasztalatlan fogadóként a női szakágban biztosan bőven lesznek ilyen csapatok. Élőben pedig gyorsan tudunk reagálni a különféle változásokra és észlelhetjük azt is, ha valamelyik csapat tényleg esélyesebb a másiknál. A legtöbb bukméker egyébként statisztikákat is biztosít, tehát egyáltalán nem leszünk magunkra hagyva, amikor élvezünk egy jó meccset és közben fogadunk.

Forrás: unsplash.com

Konkluzió

Összességében elmondható, hogy a női labdarúgásnak, mint sportágnak is van hova fejlődnie, nem beszélve a fogadási lehetőségekről. Ettől függetlenül ma már biztosan vagyunk egy olyan szinten, hogy aki érdeklődik a foci női szakágának fogadása iránt, az megtalál mindent, amire szüksége van. Sőt, mivel annyira nincs nagy történelme még a női focinak, így ha mi bennfentes információkkal bírunk, követjük a híreket, akkor könnyen előnybe kerülhetünk más fogadókkal és a bukmékerekkel szemben. És ahogy nő a sport népszerűsége, úgy fogunk egyre több és több lehetőséget találni a bukmékereknél, csak a legjobbakat válasszuk ki. És ha nőként érdeklődünk a sportfogadás iránt, akkor se érezzük magunkat kirekesztettnek, statisztikák azt mutatják, hogy a női fogadók sokszor jobb sorozatokat tudnak összerakni, mint a férfiak.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest