… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek 8 ok, amiért az emberek lottóznak

8 ok, amiért az emberek lottóznak

Az emberek azért is szeretnek lottózni, mert szeretik a lottózás körül izgalmat és egy szórakoztató lehetőségnek gondolják. A lottózásnak van egyfajta pszichológiája. Mutatjuk is az okokat, hogy miért is játszanak az emberek.

  1. Nagy nyeremény

Természetesen, az elsődleges szempont, amiért az emberek lottóznak, hogy bíznak a szerencséjükben, egy olyan nyereményben, amelyet eddig csak filmekben láttak. Senki sem puszta szórakozásól teszi meg a nyerőszámait, sokan hisznek abban, hogy egyszer melléjük szegődik a szerencse és az eurojackpot szelvényen bejelölt számok, valóban boldogságot csempésznek az életükbe.

  1. A szórakozás miatt

Az emberek zöme abban bízik, hogy egy nagyobb nyeremény üti a markukat, hiszen teljes szívvel arra vágynak, hogy egy jobb és kényelmesebb életet éljenek. Azonban az emberek egy bizonyos hányada, pusztán szórakozásból lottózik. Nem érdekli őket, hogy nyernek – e vagy sem, szeretnek fogadni, ikszelni, játszani. Tehát, van az embereknek egy csoportja, akiket egyáltalán nem a pénz motivál, hanem a szerencsejátékhoz kapcsolódó jó hangulat.

  1. Bizalom a szerencseszámok erejében

Biztos mindenki hallott már olyan emberekről, akik egész életükben, ugyanazokkal a számokkal lottóztak. Soha, semmi sem tántoríthatja el őket attól, hogy más számokat ikszeljenek be a lottószelvényen. A hit és a bizalom, voltaképpen kéz a kézben járnak. Márpedig, mindkettő fontos dolog, hiszen sokat segítenek abban, hogy átvészeljük az élet nehézségeit.

  1. A hit miatt

Mindenki hisz valamiben. Egyesek abban, hogy nyernek. Szívük joga, hiszen még akár meg is valósulhat az, amiben bíznak. Ezek az emberek úgy vélik, hogyha másnak sikerült, nekem is sikerülhet. És milyen igazuk is van, hiszen mindenkinek ugyanannyi esélye van nyerni a lottón, mint magasabb pozícióba kerülni a munkahelyén. A hit az egyik legfontosabb dolog az életünkben, hiszen ez is segíthet optimistán hozzáállni az élethez.

  1. Az életük része

Sokan már olyannyira beépítették az életükbe a szerencsejátékot, jelen esetben a rendszeres lottózást, hogy már nem is tudnak, és nem akarnak arról lemondani. De miért is kellene? Hiszen, akár idősebb korunkban is ránk mosolyoghat a szerencse, és akár még 60-70 évesen is el lehet menni egy világkörüli útra.

  1. Nem kerül sokba

Sokan úgy vélik, hogy a lottó igazán nem nagy befektetés, és ennyi örömet mindenki megérdemel, hiszen azt a pénzt, költhetné más, haszontalan dologra is. És milyen igaz! Hiszen, még egy kisebb befektetett összeg is megtérülhet, akár még többszörösen is.

  1. Az emberek szeretnek fantáziálni

Az emberek többsége szeret azon elmélázni, hogy mi lenne ha…..Mi lenne, ha nyernének a lottón, mi lenne, ha a sors végre egy nagyobb összeggel örvendeztetné meg őket, mi lenne, ha végre azok az eurojackpot nyerőszámok néznének velük szembe, amelyek az ők szelvényein is vannak. Sokan szeretnek arról fantáziálni, hogy nyernek egy nagyobb összeget és szeretik elképzelni magukat egy nagyobb házban, egy luxus villában, vagy éppen a tengerparton, a selymes, hófehér homokban feküdve, ahogyan gondtalanul koktélt kortyolgatnak.

  1. A szokás és babona fogságában

Nem szó szerinti fogságról van itt szó, de azért valóban nagyon sok babonás ember él körünkben, akik soha egyetlen hetet sem hagynának ki szerencsejáték nélkül, hiszen szentül hisznek benne, ha akár egyetlenegy alkalommal nem hódolnának a szenvedélyüknek, azaz nem lottóznának, azon a héten biztos, hogy az ő szerencseszámait húznák ki. Éppen ezért, minden egyes héten lottóznak, és hisznek, bíznak, reménykednek.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest