… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek 3+1 karácsonyi must-have applikáció

3+1 karácsonyi must-have applikáció

Az ünnepek közeledtével,a karácsonyra hangolódás mellett az ajándékok utáni rohanás is kezdetét veszi. Összegyűjtöttük az idei év 3+1 „must-have” telefonos alkalmazását, amivel időt és pénzt spórolhat a következő hetekben!

  1. Ajándéklisták menedzselése felsőfokon
    Ajándékozni jó, de a logisztika porszemet jelenthet a gépezetben. És bár helyettünk senki sem intézi elteendőinket, de erősítést kaphatunk a szervezéshez. A ChristmasGift List Manager  az iPhone, míg a ChristmasGift List az Androidos telefonok gazdáinak nyújt segítséget a karácsonyi készülődés során. Ezek az alkalmazások lehetővé teszik, hogy a post-itekre és évközben a naptárunk hátsó oldalaira feljegyzett, hirtelen jött ajándékötleteket egy helyre rendszerezzük. Így átlátható képet kapunk az ajándékok állapotáról: rögzíthetjük a programban hogy az elképzelés, beszerzés éscsomagolás folyamatánakmely fázisában tartanak az ajándékok, sőt még az ezekkel kapcsolatos kiadásainkat is követhetjük.
  1. A csomagolás művészete lépésről lépésre
     Bár nem a “ruha” teszi az ajándékot, mégis fontos a szép, rendezett külső. Aki azonban nem egy született origami művész, azkönnyedén elveszhet a papírbaburkolás rejtelmeiben.  Aggodalomra azonban semmi gond, ugyanis aleglátványosabb csomagolási technikák is tanulhatóak! AWrapping abc (android telefonoknál GiftWrappingIdeas) pedig pontosan ezt a célt szolgálja: lépésről lépésre instruála tökéletes csomag elkészítése felé, legyen szó papírcsomagolásról, vagy a legtrükkösebb masni megkötéséről.
  1. Ünnepi receptek kalendáriuma
    A gasztronómia szerelmeseinek jó hírünk van: Jamie Oliver méltán híres ünnepi receptjei is elérhetőek telefonos applikáció formájában! Így nem csak a decemberi menü összeállítását húzhatjuk ki ünnepi teendőink hosszú listájáról, de a szentestéig hátralévő napokat is megfűszerezhetjük néhány különleges recepttel. A Jamie Oliver’s CountdowntoChristmasiPhonera és Androidra egyaránt elérhető alkalmazás.
Forras_www.pastryaffair.com

forrás: www.pastryaffair.com

+1. Black Friday – avagy az ajándékok beszerzés egy nap alattA gasztronómia szerelmeseinek jó hírünk van: Jamie Oliverméltán híres ünnepi receptjei is elérhetőek telefonos applikáció formájában! Így nem csak a decemberi menü összeállítását húzhatjuk ki ünnepi teendőink hosszú listájáról, de a szentestéig hátralévő napokat is megfűszerezhetjük néhány különleges recepttel. A Jamie Oliver’s CountdowntoChristmasiPhonera és Androidra egyaránt elérhető alkalmazás.

A Black Friday, azaz Fekete Péntek a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete: aki jól taktikázik, november utolsó hétvégéjén előre bevásárolhat úgy, hogy közben több tízezer forintot is megspórol. Magyarország legnagyobb outletközpontja a bevásárlóközpontok között elsőként lecsapott a lehetőségre, éskifejlesztette saját Black Friday telefonos applikációját. Az app-on előre megnézhetjük a Black Friday ajánlatokat, és a kuponokat a telefonunkon megmutatva egyszerűen lehívhatjuk az outlet árból lejövő százalékos kedvezményeket.

forrás: www.bloglovin.com

Hozzászólások

Pin It on Pinterest