… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek 3 tuti ajándék ötlet gyerekeknek

3 tuti ajándék ötlet gyerekeknek

Napok óta bújod a netet, de hiába, mert egyetlen kreatív vagy egyedi ajándék ötleted sincs? Mindene megvan már gyerkőcödnek, és nem akar egy újabb kacatot a polcra porfogónak?

Ezeket a kérdéseket szülők százai teszik fel maguknak, amikor szülinapra, karácsonyra vagy valamilyen alkalomra keresnek meglepetést 6-18 éveseknek. Ebben a cikkben a Játékszállító Online Játékbolt és Játék Webáruház segítségével hoztunk neked 3 tippet, ami tuti sikert árat. (x)

Kreatív játékok – akár kamaszoknak is

Minél nagyobb a gyerek, annál nehezebb olyan ajándékot választani, aminek biztosan örül. Kézműveskedni szerető kamaszoknak viszont máris van egy ötletünk: gyémántszemes kirakó! A különböző kreatív ajándékok az utóbbi években újra slágerlistások, köztük is a beszámozott kifestők, felnőtt színezők és a gyöngyszemes kirakók hódítanak igazán. A pandémia alatt népszerűvé vált kreatív játékokat továbbra is előszeretettel vásárolják, hiszen remek kikapcsolódást nyújtanak, és még alkothatunk is valamit segítségükkel.

Társasjátékozni (szinte) mindenki szeret

A fenti állítás talán csak azokra nem igaz, akik nehezen veszítenek (mind ismerünk ilyet), de még ők is örülnek a kihívásnak. A társasok között kártyajátékok, memória játékok, kooperatív és nemcsak hagyományos asztalra kiteríthető verziók is léteznek, így tényleg mindenki megtalálhatja azt, amivel szívesen üti el az időt egy borúsabb hétvégén, vagy akár a közös családi nyaraláson.

Konzolok és TV-játékok

Emlékszel még a retro TV-játékokra gyerekkorodból? Ezek a kütyük és a modern, hordozható konzolok is ott vannak a mai gyerekek kezében. Az interneten szocializálódó generációnak természetes, hogy online vagy képernyő előtt játszik – és ha ez az idő nem megy a pihenési idő rovására, akkor miért ne? Tetrisz, kígyó és a régi jó játékok most újra divatosak, valld be, hogy még te is szívesen újra játszanál velük.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest