… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek 3 jel, hogy vízvezeték szerelőre van szükség

3 jel, hogy vízvezeték szerelőre van szükség

Vannak dolgok az életben, ahol van idő találgatni, de a vízvezeték-szerelés nem tartozik ezek közé. Hacsak nem rendelkezünk mélyreható szakmai ismeretekkel vagy több éves gyakorlati tapasztalattal, akkor a megoldáshoz vezető út igen rögösnek ígérkezik. A következő cikkben bemutatjuk, hogy mi az a 3 intő jel, ami okán már a vízszerelő Budapest városában tényleg elengedhetetlenné válik.

Vízszerelő Budapest környékén – tényleg aranyat ér

1. jel: visszatérő dugulások

Csak zuhanyozni készültél, mégis egy gyerekmedence méretű vízmennyiségben ülve találod magad? A mosogatótálcában a könyöködig ér a víz, pedig csak pár edényt szeretnél elöblíteni? Nagy valószínűséggel makacs dugulással van dolgod! A visszatérő elzáródások háttérben többféle bűnös állhat, a lefolyókba ejtett tárgyaktól kezdve a zsíros ételmaradékokon át, egészen az elavult, túlkoros vízvezetékekig. Érdemes azonban megemlíteni, hogy ilyen esetben sajnos 90% az esély rá, hogy csőtöréssel van dolgunk. Egy profi vízvezeték-szerelőnek minden eszköze és tudása megvan ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan nézzen ennek utána. Ha vízszerelő Budapest városában, akkor Dénes Építőipari Kft.! A cég munkatársai például profi Rothenberg épületgépészeti eszközökkel indulnak útnak, és a csatorna kamerázás módszerével néznek bele a csövekbe. A folyamat egyébként azért is nagyon ígéretes, mert felesleges bontási munkálatok nélkül állapítható meg az elzáródás oka, emellett pedig a csövek általános állapota is feltérképezhetővé válik = rejtett hibák kizárva!

2. jel: szemmel látható vízszivárgás

Ha valaki nedves foltokat észlel a padlón, a mennyezeten vagy a falakon, az a vízvezetékrendszer szivárgására utalhat. Mindemellett szintén ezt sugallhatja az indokolatlanul magas vízszámla, az alacsony víznyomás, a szokatlan hangok, vagy a kellemetlen csatornaszag is. Amennyiben bármelyiket tapasztaljuk a felsoroltak közül, mielőbb forduljunk szakemberhez. Még a kisebb szivárgások is gyorsan nagyobb problémává gyűrűzhetnek, amik aztán kiterjedt vízkárokhoz, na meg persze biztonsági kockázatokhoz vezethetnek. Vízszerelő Budapest? A Dénes Építőipari Kft-nél a csatorna kamerázás mellett például akusztikus szivárgás bemérés is elérhető, ami azt jelenti, hogy a szivárgó víz által generált hangok alapján a szakemberek már 1 méteres pontossággal meg tudják állapítani, hogy hol található a sérülés helye a rendszerben!

3. jel: hideg a víz, egyáltalán nincs víz

Nincs is annál elkeserítőbb, mint amikor beülnénk egy kád forró vízbe, de csak langyos víz csordogál a csapból. Természetesen, ha az egész család megelőzött minket, akkor nem meglepő, ha átmenetileg nincs meleg víz, de ez mindig csak átmeneti idő. Egyéb esetben a vízszerelő Budapest városában már mindenképpen elengedhetetlen lesz, hiszen a főzéstől kezdve a mosáson át az alapvető higiéniai szükségleteink kielégítéséhez szükség van a meleg vízre. Előfordulhat, hogy meghibásodott a bojler, mert például tele van vízkővel. A Dénes Építőipari Kft. munkatársai például nemcsak a vízkőtelenítésben lesznek a segítségedre, de új berendezések beszerzésében és szakszerű beszerelésében is számíthatsz rájuk. A másik gyakori eset pedig, ha egyáltalán nincs víz. Valószínűleg nem elfelejtettük kifizetni a vízszámlát, hanem egy komolyabb vízvezeték-szerelési probléma áll fenn.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest