… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek 3 érv a Clear Admin számlázó mellett

3 érv a Clear Admin számlázó mellett

A LOGOSZ cégcsoport 2005-ben indult azzal a céllal, hogy vállalkozást indítóknak nyújtsanak segítséget mind a cégalapításban, mind a cégmódosításban, mind cég adásvételben, mind pedig a bélyegzőkészítésben Budapesten és vidéken egyaránt. A LOGOSZ cégcsoport partnercége, a Stabil Kontakt Kft.

A könyvelőiroda nem csak a régi ügyfeleiket várja a szolgáltatásaikkal, nem csak az azokat a cégeket, amelyek már régóta a piacon vannak, hanem azokat is, akik most indították el a vállalkozásukat. A Stabil Kontakt Kft. okleveles adótanácsadóval, könyvvizsgálóval, és regisztrált mérlegképes könyvelőkkel biztosít az ügyfelei számára teljes körű, könyvelési szolgáltatást. Felelősségbiztosítással is rendelkeznek, így a szolgáltatásaikra, garanciát is vállalnak.

A Stabil Kontakt Kft. szolgáltatásai közé tartozik a könyvelés, a bérszámfejtés, a székhelyszolgáltatás, a cégalapítás, az adótanácsadás és az eseti megbízás. A Stabil Kontakt Kft. vállalja egyéni és társas vállalkozások könyvelését, beszámolóinak elkészítését, illetve bérek, járulékok, pótlékok, bevallások elkészítése, havi adatszolgáltatások, széleskörű humánügyvitel is a feladataik közé tartozik. A könyvelőiroda stratégiai partnere, a LOGOSZ cégcsoport látja el a cégalapításhoz és a székhelyszolgáltatáshoz fűződő feladatokat.

A Stabil Kontakt Kft naprakész az adózási jogszabályok ismeretében, értelmezésében. Az eseti megbízás keretében pedig feladatuk még a kimutatások, összesítések, előrejelzések elkészítése és vizsgálata.

A Stabil Kontakt Kft – vel nem csak a könyvelés és a bérszámfejtés, hanem a számlázás is akadálymentesen történik. Oldalukról letölthető a Clear Admin ingyenes számlázó program, amelyet már több mint 51 ezer vállalkozás használ. Az ingyenes alaprendszerrel már azonnal elkezdhető a munka, később a számlázó programot modulokkal is lehet bővíteni, amely a Kft. könyvelési rendszerével kompatibilis. A cikkben, a Clear Admin számlázó program mellett sorakoztatunk fel 3 érvet.

  1. Egyszerű a használata

A Clear Admin ingyenes számlázó program használata rendkívül egyszerű. A program kisméretű, nem csak egyszerűen telepíthető, de egyszerűen is használható. A számlázó program egyedi jellemzője, hogy egyszerű, mégis nagy segítség a cégek számára.

  1. A program ingyenes

A Clear Admin a modulok nélkül, ingyenesen használható, ami nagyon hasznos lehet a vállalkozások számára. Nem számít a számlák mennyisége és összege, a Clear Admin ingyenes számlázó programot mindenféle megkötés nélkül lehet használni.

  1. Modulokkal bővíthető

A Clear Admin számlázó programot modulokkal is lehet bővíteni. Ezeket a modulokat, külön meg lehet vásárolni. A modulok folyamatosan bővítésre kerülnek.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest