… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek 17 tematikus gyerektábor – Idén nyáron is visszatér a PEOPLE TEAM

17 tematikus gyerektábor – Idén nyáron is visszatér a PEOPLE TEAM

 

Megvan, hol nyaralsz nyáron. A PEOPLE TEAM gyerektáborainak idén is a kecskeméti NJE Homokbányai Kollégium lesz a helyszíne.

Egy nyári tábor is lehet élvezetes, sőt: akadnak, akik gyerekparadicsomként jellemzik a PT programsorozatát, hiszen itt egyszerre tanulhatsz, szerezhetsz új barátokat, esténként pedig bulizhatsz, ha úgy tartja kedved. Akik jártak már a PT-ben, szívesen mesélnek a legtutibb táborról; ezeket a beszámolókat te is elolvashatod, ha a felkeresed a legjobbtaborok.hu oldalát.

A PEOPLE TEAM 2022-ben 17 tematikával készül. Az alábbiak közül csemegézhetsz: angoltábor, filmestábor, gamertábor, programozótábor, robotikatábor, dróntábor, 3D konstruktőrök tábora, kuktatábor, brókerek és tőzsdecápák, játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, írótábor, színházi tábor, tudóstábor, sport- és tánctábor.

Ha nem megy könnyen a választás, több szekciót is kipróbálhatsz. Az egyhetes turnusok július 24-én, július 31-én és augusztus 6-án kezdődnek. Kedvezményesen is jelentkezhetsz az ottalvós és a bejárós változatra is – csak klikkelj ide a regisztrációhoz!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest