… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Gasztrolife Vadonatúj jeges verzióval tér vissza a közkedvelt Pumpkin Spice Latte

Vadonatúj jeges verzióval tér vissza a közkedvelt Pumpkin Spice Latte

Az őszi szezon ikonikus itala, a Pumpkin Spice Latte ismét elérhető a Starbucks Magyarország kínálatában. A rajongók kedvenc itala mellett egy új, hűsítő verziót is kipróbálhatnak a kávézólánc vendégei, a Pumpkin Cream Cold Brew kávét.

A vadonatúj Pumpkin Cream Cold Brew tökéletes kiegészítője lehet egy csodálatos őszi napnak. A Cold Brew kávét baristáink nagy odafigyeléssel készítik, a hideg vízzel kevert őrölt kávét 20 órán át áztatják, aminek köszönhetően egy selymes, gazdag ízvilágú kávé jön létre. Az elkészült hideg italt a Pumpkin Cream Cold Brew-hoz egy csipetnyi vaníliával ízesítik, és felhabosított vaníliakrémből sütőtökkrémes habbal koronázzák. Az italra ezután kerül a sütőtök szórás, a fahéj, szerecsendió és szegfűszeg ízeivel.

Egy jó kávé mellé finom sütemény is dukál. Az idei ősz szezonális desszertjei kiválóan illeszkednek a Pumpkin Spice Latte ízvilágához. Visszatért a vendégek egyik kedvence, a Sós karamellás muffin és megjött az édesebb testvére, a Sós karamellás csokoládétorta is, ahol a lágy, könnyű csokoládékrémet sós karamella bolondítja. A fánkok szerelmesei pedig a Crème Brulée Donutot kóstolhatják meg, amely selymes vaníliakrémmel és ropogós külsővel nyújt páratlan élményt.

A Pumpkin Spice Latte termékcsalád és az őszi süteménykülönlegességek szeptember 6-a, keddtől érhetők el a hazai Starbucks üzletekben. A kávézólánc az őszi ízek kóstolásakor is környezettudatosságra ösztönzi vendégeit. Amennyiben a vásárlók italukat saját tumblerbe vagy reusable cup-ba kérik, továbbra is 160 forint kedvezményt kapnak.  

Hozzászólások

Pin It on Pinterest