… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Gasztrolife Tarány Tamás is lúgosít

Tarány Tamás is lúgosít

Lénárt Gitta, a nyersétkezés első számú hazai képviselője bemutatta legújabb specialitásait: a nyers, avagy élő italokat, amelyek kizárólag növényi alapanyagokból készülnek. Az immunrendszert erősítő finomságokat a lúgosító fogyókúrát folytató X-Faktoros, Tarány Tamás is kipróbálta.

A természet kincseinek felhasználásával készíti élő ételeit, italait Lénárt Gitta, akinek immár harmadik könyvét adja ki ebben a témában a Bioenergetic Kiadó.

„A könnyen elkészíthető nyers ételek erősítik az immunrendszert és helyreállítják annak egyensúlyát. A gyógyulni vágyóknak kifejezetten ajánlott” – mondta a szakember, akinek zöldségturmixaitTarány Tamás is kipróbálta, főképp, hogy a nyersételek tökéletesen passzolnak lúgosító étrendjébe. Az X-Faktoros énekes 1 hónappal ezelőtt kezdte el kúráját, amelynek első számú célja a belső tisztulás, nem utolsó sorban pedig a fogyás.

„A minap végigugráltam egy koncertet, amit 1 hónappal ezelőtt még nem bírtam. Itt már érezhető a különbség. A súlyomon már kezd látszani az életmódváltás, és remélem, hamarosan még sokkal látványosabb eredménye is lesz a kúrának” – mondta Tamás, aki Beck Szilvia, a lúgosító életmód hazai nagykövete segítségével végzi a tisztulást. Szilvia az Egyesült Államokban tanult a lúgosításról, ahol annak már 30 éve töretlen népszerűsége győzte meg, hogy honosítsa a módszert.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest