… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Gasztrolife Mennyei ízek az egészségtudatosság mellett

Mennyei ízek az egészségtudatosság mellett

Te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy speciális étkezési igényeid miatt egy baráti vagy üzleti ebéd vagy vacsora során nem találtad meg a számodra megfelelő fogást? A 2018 októberében megnyílt 36 Bisztró azt tűzte ki céljául, hogy egészséges és természetes alapanyagokból friss és elképesztően finom ételeket készítsen, egyszerre kínáljon kompromisszummentes és pénztárcabarát megoldásokat az ételallergiával vagy érzékenységgel élő és egészségtudatos vendégei számára, s így legyen egy olyan budapesti étterem, ahol senkinek nem kell úgy éreznie, hogy egy egészségügyi probléma, diéta vagy akár csak személyes elvei miatt „kilóg“ a társaságból.

Az étlap megálmodója Mattheisen Mária, táplálkozási szakértő és Magyarország első juice terapeutája, aki hisz benne, az ínycsiklandó ételkínálattal pedig be is bizonyítja, hogy az egészséges összetevők nem válogatnak: a „nem mentes“ igényű vendégeknek is mennyei ízélvezeteket tartogatnak a Mária által megalkotott receptek, melyeket az étterem séfjei, Horváth Ferenc és Lólé Márió emeltek éttermi színvonalúvá.

A kínálat „kiegyensúlyozott ételei“ a főbb összetevők, köztük a szénhidrát vagy a fehérje bevitelét ideális egyensúlyban tartják, ezen kívül mellőzik az tejtermékeket, a glutént, a szóját, a főzőolajat, a kukoricát, a cukrot és természetesen a tartósítószereket is. Akik pedig napközben mégis a  hagyományos fogásokból álló ebéd mellett tennék le a voksukat, választhatják napi business menüt is, amely ugyancsak egészséges alapanyagokból születik.

Az étteremben található cukrászdának és kávézónak, valamint széles kínálatának  köszönhetően a különféle ételallergiával, érzékenységgel rendelkező vagy diétázó vendégek az édes csábításoknak is engedhetnek: itt a cukor-, glutén-, laktóz-, tej- és tojásmentes, vegán és paleo igények kielégítése mellett, felejthetetlen desszertálmok is valóra válnak, nem beszélve a friss juice-okról, amelyek a nap bármely szakát képesek bünetlenül megédesíteni.

Az eszményi reggeli, ebéd-, vacsora-, desszert-, bor- és kávékínálat melett a bisztró másik erősségét a kulturális és szórakoztató programok jelentik, köztük például a zenés estek vagy borkóstolók. Az étterem és cukrászdája, minden táplálkozási igénynek eleget tevő személyre szabottságával és persze letisztult, modern eleganciájú enteriőrjével, üzleti megbeszéléseknek vagy rendezvényeknek is tökéletes és sikert megelőlegező helyszínéül szolgálhat.

A 36 Bisztró kialakításáanál a tulajdonosok egyúttal arra is törekedtek, hogy egy olyan lendületes, családbarát környezetet teremtsenek, ahol egész nap, a reggelitől a vacsoráig maximálisan ki tudják szolgálni az Óbudán, valamint a környéken élőket és dolgozókat.

A 36 Bisztró hangulatával eseménnyé teszi a hétköznapokat, ízeivel ünneppé az étkezéseket – ez az a hely, ahol sem az életmódváltóknak, sem a mennyei ízek rajongóinak nem kell megalkudniuk.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest