… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Gasztrolife Karácsonyi extra csokis-narancsos muffin

Karácsonyi extra csokis-narancsos muffin

Karácsonyi extra csokis-narancsos muffin

Hozzávalók a tésztához:
6 adagoló kanál Scitec Protein Csokis-Narancsos Muffin alap
annyi víz, hogy összeálljon laza tésztává
4 ek kakaó
1 tk őrölt fahéj
10 dkg étcsokoládé durvára vágva
10 dkg törökmogyoró durvára vágva + a díszítéshez 12 szem

Hozzávalók a krémhez:
25 dkg light mascarpone
2 dl kókusztej
1 adagolókanál vaníliás kazein (Scitec Night Pro)
5 ek kakaó

Melegítsd elő a sütőt 180ºC-ra (vagy alsó felső sütésen 200ºC-ra), és béleld ki a 12 darabos muffin formát muffinpapírokkal. Keverd össze a Scitec Protein Muffin alapot a fahéjjal, a kakaóval és a vízzel, majd forgasd bele a csoki darabkákat. Töltsd meg a muffin formákat és süsd 12-15 percet, tűpróbával ellenőrizd. Vedd ki a formából és hagyd teljesen kihűlni. Közben keverd össze a krém hozzávalóit és töltsd habzsákba, vagy zárható nejlonzacskóba, aminek levágod a sarkát. Díszítsd a muffinok tetejét a krémmel, és a tetejébe nyomj egy-egy szem mogyorót.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest