… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Gasztrolife Jakabos Zsuzsanna bűntudat nélkül bűnözhet! Akarod tudni hogyan?

Jakabos Zsuzsanna bűntudat nélkül bűnözhet! Akarod tudni hogyan?

Karácsonyra hangolódó süteménysütésen vett részt Jakabos Zsuzsanna olimpikon úszónő, a Team Scitec sportolója, akiről megtudtuk, hogy imádja az édességeket, de fontos számára, hogy egészségesen étkezzen.

A Scitec rendezvényén bárki megkóstolhatta, sőt el is készíthette egyedi díszítésű, saját „bűntudatmentes” süteményét, a legszebb desszerteket pedig Jakabos Zsuzsanna és az ínycsiklandó receptek megalkotója, Dudás Lili fitness edző, életmód tanácsadó zsűrizte.  Zsuzsiról hamar kiderült, hogy otthonosan mozog a konyhában és nagyon szeret sütni, elmesélte azt is, hogy amikor csak ideje engedi, szívesen alkot Győr melletti otthonuk konyhájában, ahol férjével (Petrov Iván edzővel) él.

„Nagyon édesszájú vagyok – vallotta be mosolyogva Zsuzsi – ezért nagyon szeretek sütögetni. Persze sportolóként igyekszem egészségesen táplálkozni, ezért nagyon örülök, hogy a Scitec új, protein muffin és protein brownie termékeiből bűntudat nélkül ehetek, hiszen nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, viszont magas a fehérjetartalmuk, ami kifejezetten hasznos a rendszeres edzések mellett.”

Mivel Zsuzsi imád sütni, idén karácsonykor nem hagy mindent az anyukájára, ő is saját menüt tervez karácsonyra. Nincs is nehéz helyzetben, hiszen férje mindent megeszik, amit elé tálal, így bátran elengedheti fantáziáját a konyhában. Azt tervezi, hogy életében először már egyedül készíti el a karácsonyi diós bejglit. Bár kicsit izgul, mégis belevág. „Végül is, mi baj történhetne? Ha nem sikerül, maximum átkopogunk a szomszédokhoz és ott eszünk” – mondta nevetve.

DESSZERT, BŰNTUDAT NÉLKÜL
„Az egészséges életmód alappillérei a rendszeres mozgás és a megfelelő, kiegyensúlyozott táplálkozás” – magyarázta Dr. Fritz Péter táplálkozási tanácsadó. A mindennapi munkámban azt tapasztalom, hogy az emberek többsége nem fogyaszt elegendő fehérjét, pedig a szervezetünk alapvető működéséhez ez elengedhetetlen. A napi fehérjemennyiség biztosításához és annak variálhatóságához pedig nagyban hozzásegítenek a táplálékkiegészítők” – tette hozzá a szakember.

A kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozást követők számára a legnagyobb kihívást az édességről való lemondás jelenti. Ennek a mindannyiunk számára ismert dilemmának a feloldására fejlesztette ki a Scitec a legújabb finomságait: a Scitec Protein Muffint és Scitec Protein Brownie-t. A magas fehérje tartalmú és hozzáadott cukor nélküli süteményporokat csak vízzel kell összekeverni és már lehet is sütni. Ezek a desszertek bűntudat nélkül fogyaszthatók bármely napszakban. Narancs-étcsokoládé, fehércsokoládé-eper-kókusz és csokoládé ízekben változatosan építheted be tudatos étrendedbe a mennyei desszerteket.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest