… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Gasztrolife Hiába közeleg az ősz, új kedvenc limonádénkkal vár a végtelen nyár!

Hiába közeleg az ősz, új kedvenc limonádénkkal vár a végtelen nyár!

Este 9-kor már sötét van, és reggel munkába menet már egy vékony kardigán is jól jöhet. A kánikula ugyan lassan véget ér, azért nem kell búcsút mondanunk a nyári életérzésnek. Egyrészt hamarosan itt az indián nyár, másrészt a megfelelő kedvenc receptjeinkkel bármikor visszahozhatjuk a nyaralás és a frissesség ízeit!  Az idei nyárral beköszöntött NaturAqua Emotion mandarin-őszibarack velünk jön, és izgalmas limonádérecepttel segít feldobni az őszi hangulatot!

Az üdítő könnyed citrusos vonala, megbolondítva a forró hetek ízeit őrző őszibarackkal önmagában is felfrissít, de különleges koktélokhoz, limonádé kreációkhoz is kiváló alapanyag. A NaturAqua Emotion legújabb ízváltozata a korábbiaknál[1] kevesebb kalóriát tartalmaz: 100 milliliterben mindössze 15 kilokalória található. Az ízesített víz alapja a közkedvelt, Zalaszentgróton palackozott természetes hazai ásványvíz. A limonádékülönlegesség receptjéhez a mandarin-őszibarack ízesítésű ásványvíz-üdítőitalon kívül cukorszirupra, friss lime- és mandarinlére, valamint jégre lesz szükségünk. A megfelelő poharakkal, kancsóval, limonádékínálóval szervírozva még tovább tart a nyár!

Mandarinos-őszibarackos limonádé 

Hozzávalók:
14 cl NaturAqua Emotion mandarin-őszibarack
3 cl cukorszirup
2 cl friss limelé
4 cl friss mandarinlé
jég

Eszközök:
0,45 l-es vizespohár
báros mérce
keverőkanál

Elkészítés:
A pohárba több jégkockát teszünk, majd az összetevőket a jégre töltjük és elkeverjük. Őszibarackszeletekkel és mandaringerezdekkel, -cikkekkel, -levelekkel díszítjük.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest