… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Gasztrolife Ez az öt legnépszerűbb ajándék a Sencor szerint

Ez az öt legnépszerűbb ajándék a Sencor szerint

Karácsonykor sok fa alá kerülnek kisebb-nagyobb háztartási gépek, amelyek nemcsak hasznos és tetszetős ajándékok lehetnek, hanem kényelmesebbé tehetik az otthoni teendőket. „Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is népszerű ajándék a konyhai robotgép, vagy a kávéfőző, mindamellett egyre többen ajándékoznak robotporszívót is” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor termékmenedzsere. A Sencor saját tapasztalatai alapján összegyűjtötte a három legnépszerűbb ajándékot. (x)

  1. Konyhai robotgép

Egy strapabíró, sokoldalú robotgéppel egyszerűbbé és könnyebbé válhatnak bizonyos ételkészítési folyamatok. A Sencor STM 787x robosztus fém vázzal és acél tartozékokkal rendelkezik, hogy bírja a fokozott igénybevételt. A készülék kilencféle metál színben készül, ezek között vannak olyan, stílusos árnyalatok is, mint a mentazöld, vagy a rúzs. A 1000 wattos robotgép bolygórendszerű keverést használ, amely lehetővé teszi az összetevők alapos eldolgozását. E cél megvalósításából a szilikon pengés keverőszálak is kiveszik a részüket, amelyek nem hagynak semmit a keverőtálak falán. Az STM 787x 21 féle tartozékkal érhető el, köztük van a 1,5 literes BPA-mentes mixelő edény, a húsdaráló, valamint a kekszkészítő is.

  1. Félautómata kávéfőző

A kávéfőző örökzöld sláger, hiszen hazánkban a 15 éven felettiek 70%-a minden nap fogyaszt kávét. Ezen a téren a félautomata és az automata kávéfőzők számítanak keresettnek. A SES 4050SS-nek Thermoblock fűtőrendszere van, ezért nagyon gyors előmelegítésre képes. Egy gombnyomásra készíthetünk eszpresszót, dupla presszót, kapucsínót, vagy lattét. A hozzá tartozó 0,4 tejhabosító edény könnyen kivehető és egyszerűen tisztítható. Ez a gép az intenzívebb ízeket kedvelők számára is megfelelő választás lehet, mivel az előfőzés funkcióval jóval karakteresebb kávék főzhetők vele.

  1. Automata kávéfőző

A teljesen automata SES 9020NP számtalan szerethető tulajdonsággal rendelkezik. Ezek között van, hogy keskeny és kompakt méretű, így nem foglal sok helyet a konyhában. Az inox színnek és az érintőképernyős LED-panelnek köszönhetően exkluzív és elegáns hatást kelt. A készüléket azok számára tervezték, akik szeretik a tökéletesen elkészített kávét. A SES 9020NP minden szempontból automata: magától jelzi, ha kifogy a kávébab, de víz és öntisztítási funkcióval is ellátták.

  1. Robotporszívó

Egy jól megválasztott robotporszívó sok terhet vesz le a családról, hiszen előre programozott módon, önállóan, akár heti, vagy napi rendszerességgel tud dolgozni. A Sencor SRV 9250BK fejlett infravörös érzékelő rendszerrel rendelkezik és minél tökéletesebb tájékozódás érdekében lézert is használ. Így el tudja kerülni, hogy neki ütközzön a szobákban lévő bútoroknak, vagy tárgyaknak, illetve azt is, hogy leessen a lépcsőről.  A készülék egy feltöltéssel akár 120 percig képes porszívózni és az akkumulátorok lemerülése esetén önmagától visszatér a dokkolóhoz. Nemcsak távirányítóval, hanem mobilapplikációval is irányítható, így akkor is munkára foghatjuk, ha éppen nem vagyunk otthon. Nagy erénye, hogy nemcsak porszívózni tud, hanem nedves portörlésre, valamint felmosásra is programozható.  Okos rendszerének köszönhetően pedig akkor sem folyna ki a víz belőle, ha esetleg valamiért elakadna.

  1. Turmixgép

Az idei év nagy újdonsága a vákuumos turmixgép. A vákuumban végrehajtott mixelés és tárolás maximális mértékben megőrzi a hasznos tápanyagokat és az alapanyagok friss ízét, zamatát. Az ily módon elkészített turmixok olyan egységes, homogén italokká válnak, amelyek jóval később is fogyaszthatók. Mindez annak köszönhető, hogy a turmix elkészítése közben nem kerül levegő az italba, így lassabban szaporodnak benne a baktériumok és sokáig megőrzi frissességét.

Az SBU 787 vákuumos turmixgépen elég csak kiválasztani valamelyik előre beállított programot és a készülék automatikusan meghatározza a szükséges mixelési időt és sebességet. A Sencor hétféle programot kínáló turmixgépe ezt követően a titán bevonatú késekkel és a multi ciklonos mixeléssel tökéletesen felaprítja a gyümölcsöket és zöldségeket, emellett a magvakban, gabonafélékben és diófélékben található, nehezen hozzáférhető tápanyagokat is kinyeri.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest