… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Gasztrolife Elengedhetetlen finomság: Mozzarella Snack

Elengedhetetlen finomság: Mozzarella Snack

Pár nappal ezelőtt egy igazán ínycsiklandó csomagunk érkezett, méghozzá a Szarvasi Mozzarellától! Mondanunk sem kell, örültünk neki, mivel a mozzarella állandó kedvenc a mindennapokban, szendvicsben, salátában vagy éppen mozzarellás csirke formájában!

Azonban az eddigi megszokott termékek mellett (nagy kedvenc évek óta a mozzarella golyó) érkezett pár igazán praktikus újdonság is! Lássuk melyek ezek!

Szeletelt Laktózmentes Pizza Mozzarella
Az idei Pakk Csomagolásdizájn-versenyen a zsűri arany minősítéssel jutalmazta a Szarvasi Szeletelt Pizza Mozzarella termékcsalád csomagolását.

Mozzarella Snack
Ínycsiklandó mozzarella rudacska, mely a gyerekek és persze a felnőttek nagy kedvence. Kiváló uzsonnának, de akkor is jól jöhet, ha vendégeket várunk, hiszen csak előkapjuk, kibontjuk és már kész a vendégváró falat (esetleg feldobhatjuk pár szem paradicsommal, olívával és bazsalikomlevéllel).
Baconbe tekerve pedig igazán különleges előétel készíthető belőle. A Szarvasi Mozzarella Snack termékeit 100 grammos kiszerelésben, füstölt és natúr ízben is megkóstolhatjuk!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest