… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Gasztrolife Büszkék lehetünk: Donum Terrae tökmagolaj a legjobbak között

Büszkék lehetünk: Donum Terrae tökmagolaj a legjobbak között

Szeptember 2-án került nyilvánosságra az idei Great Taste Awards Top 50-es listája, amelyet idén 12.366 termék közül választott ki a prominens szakmai zsűri.


„Melengető és lágy; ennek az olajnak igazán mély színe és csodálatos mogyorós aromája van. Egy kifinomult termék pralinés ízjegyekkel és pontosan megfelelő pirítottsággal” 12.366 termék közül, elismert és erősen kritikus gasztronómiai szakemberek több ezer órát áldoztak arra, hogy vakkóstolással idén is kiválasszák azon 50 élelmiszert, ami fine food minőségben igazán kiemelkedőnek számít világszínvonalon. Az idei zsűri úgy ítélte meg, hogy a Donum Terrae Tökmagolaj kiérdemelte a helyét legjobb 50 élelmiszer között! Tökmagolaj még soha nem szerepelt a legjobb 50 élelmiszer között. Délvidéki Magyar termék szintén soha nem ért el ilyen eredményt. Magyar termékek közül eddig -szintén idén- egyedül a Chocome Raffinée terméke kapta meg ezt az elismerést.

Mi a Great Taste Awards?
A Great Taste Awards a világ legmegbízhatóbb és legrangosabb ételkóstoló versenye, ahol 450 tagú szakma zsűri vakkóstolás útján értékeli a különböző kategóriában nevezett termékeket. A zsűri tagjai között Michelin-csillagos éttermek tulajdonosai- séfjei, ételkritikusok, szakírók, gasztronómiai szakemberek és olyan áruházláncok beszerzési igazgatói foglalnak helyet, mint a Harrods, The Whole Foods Market, Selfridges vagy a Harvey Nichols.
Nincs brand, nem számít a csomagolás, nem lehet „marketing trükkökkel” befolyásolni a zsűrit, itt minden az ízről szól.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest