… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Gasztrolife Az ízek szerelmeseinek

Az ízek szerelmeseinek

 2012 februárjában egy egyedülálló koncepció ölt testet Budapesten: a Bagatellini, melyet a Villa Bagatelle csapata fejlesztett ki a MOM Park bevásárlóközpontban, Segal Viktor mesterszakács segítségével. A Villa Bagatelle csapatának meggyőződése, hogy az elvitelre készülő ételek is lehetnek finomak, egészségesek és frissek. Ezért úgy döntöttünk, életre hívunk egy olyan kávézót és pékséget, ahol minden elsőrangú minőségű, illetve természetes vagy bio alapanyagokból, kézzel, frissen készül: ez a Bagatellini.

A Bagatellini kínálatában az ínycsiklandó szendvicsektől és kézzel készült péksüteményektől kezdve a különleges salátákig, levesekig és a friss, bio hasábburgonyáig számos finomság megtalálható – kicsiknek és nagyoknak, a Villa Bagatelle-től megszokott minőségben, frissességben és mosollyal tálalva. Leveseink, szendvicseink és salátáink megálmodásában Segal Viktor mesterszakács volt a partnerünk, az “egyszerűség, harmónia, felfedezés” jegyében. Bátran ajánljuk kávékülönlegességeinket is: ezek alapanyagát az elsőrangú minőségű Arabica káviról ismert, bécsi Daniel Moser szállítja nekünk.

Ahogyan a Bagatellini kávézóban, itt, a Brót Pékségben is minden frissen, kézzel, mesterséges adalékanyagok nélkül, kizárólag természetes alapanyagokból készül. Kínálatunkat frissen facsart narancslé, bio almalé és friss, szezonális bio gyümölcs egészíti ki. Ezek – csakúgy, mint kávézónk és pékségünk minden hideg és meleg fogása, kávékülönlegessége és péksüteménye – helyben fogyasztásra és elvitelre is kérhetők.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest