… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Gasztrolife Árulkodik rólad a kedvenc gyümölcsöd

Árulkodik rólad a kedvenc gyümölcsöd

Kedvenc gyümölcsöd sokkal több mindent elárul rólad, mint azt gondolnád! Válaszd ki a hozzád leginkább közelálló finomságot, majd olvasd el az alatta található jellemzést! Na ugye? Nem is gondoltad volna! Valóban rólad írták…

Áfonya
Rád aztán senki nem mondhatja, hogy unalmas vagy! Gyakran váltogatod a stílusod, a hajszíned, az érdeklődési köröd, vagy akár a partnered is. Szeretsz a társaság középpontjában lenni, de ezzel nincs is baj, hiszen a barátaid imádják a humorod, az pozitív kisugárzásod és a belőled áradó rengeteg energiát, amit gyakran azzal vezetsz le, hogy egyszerre több munkát is vállalsz.

Alma
Hol savanyú, hol pedig édes. Ez vagy Te. De alapvetően egy vidám ember vagy, aki csak nagyon nehezen veszít életkedvéből. Sokszor meggondolatlan vagy és felelőtlenül, elhamarkodottan döntesz, és ilyenkor megütöd a bokád, de ez sem szegheti kedved.

Ananász
Soha nem várod meg, hogy mások tegyék meg az első lépést, szeretsz elébe menni a dolgoknak. Imádsz szervezkedni és jól is csinálod.  Minden utadba eső lehetőséget kihasználsz, amiben az is segítségedre van, hogy ritkán vagy beteg, majd’ kicsattansz az egészségtől.

Avokádó
Megválogatod, kit engedsz közel magadhoz, kit fogadsz a bizalmadba. Optimista vagy, mindennek meglátod a jó oldalát és nem létezik számodra lehetetlen. Önbizalmad óriási, ami sokszor átlendít egy-egy akadályon. Mindig bízol abban, hogy jól fog elsülni minden.

Banán
Bátor vagy és vakmerő. A jó célért bármire képes vagy!  Ismerőseid gyakran mondják rád, hogy önfejű vagy, később persze ők is rájönnek, hogy csakis a nemes célért tetted! Fontos számodra a külső megjelenés, a harmónia és a külső-belső összhang.

Citrom
Valld be őszintén, néha Te is kicsit savanyú vagy, akárcsak a citrom. De mindemellett tudnod kell, hogy igazán különleges ember vagy. Ha kudarc ér, akkor sem csüggedsz, addig csinálod az adott dolgot, amíg nem érzed úgy, hogy Te vagy a legjobb. Tudod, mik a hibáid és igyekszel azokat orvosolni és kiküszöbölni.

Cseresznye
Akárcsak a gyümölcs, Te is akkor vagy az igazi, ha áll melletted valaki. Legyen szó magánéletről vagy munkáról. Nem szereted a magányt, mindened a társasági élet. Sokszor estél már magasról, de mindig visszamászol, hiszen kitartó vagy és szeretsz küzdeni. Nehezen mutatod ki az érzelmeidet, de ha egyszer valaki előtt megnyílsz, örökre a bizalmasod maradhat.

Eper
Tiéd a világ! Bárhol is legyél, biztosan jól érzed magad, remek emberek vesznek körül. Nem szereted a kényszer dolgokat, és ha valami nem tetszik, tovább állsz. Kreatív vagy mindenhol feltalálod magad. Hamar felnőttél, épp ezért egyfajta védőburok nőtt köréd, ami képessé tesz arra, hogy megvédd magad a lelki sérülésektől! Bárkit leveszel a lábáról és szeretsz is élni ezzel a tulajdonságoddal.

Görögdinnye
Bár azt hiszed, a világ csupa jó dolgok összessége, ez sajnos nem így van. Gyakori, hogy vissza akarnak élni a jó szíveddel, de ne hagyd magad! Rengeteg energiád van, amit általában a jó tettekre fordítasz. Kicsit szégyenlős vagy, de ez nem feltétlenül baj! Imádod a természetes dolgokat és a dinnyéhez hasonlóan Te is nagy vagy, hidd el!

Kivi
Komolyságra és kiegyensúlyozottságra vall, ha ezt a gyümölcsöt választottad. Mindemellett tele vagy energiával és lendülettel. Szereted ha pörög az élet, elvagy a társaságban, ugyanakkor akkor sem esel kétsége, ha egyedül kell lenned. Mindig igyekszel véghez vinni a céljaid, és bármiben meg tudsz kapaszkodni, ami egy kicsi reménysugárral kecsegtet feléd.

Kókusz
Igazi társasági ember vagy, mindig jössz-mész, hiszen nem szeretsz egyedül lenni. Viszont azt mindig megnézed, kivel barátkozz. Őszinte és odaadó vagy, remek társ. Megfontolt és felelősségteljes gondolkodásodnak köszönhetően mind a munkában, mind pedig a magánéletben sikeres lehetsz, ha igazán akarod. Mint a kókusz, keménynek tűnsz, olykor hidegnek, de belül édes, szeretnivaló és ellenállhatatlan vagy.

Narancs
Bámulatos a kitartásod. Sosem hagysz semmit félbe, ez leginkább hatalmas akaraterődnek köszönhető. Tolerálod környezeted hibáit és türelmesen kezeled azokat. Többször átgondolod az összes lehetőséget, mielőtt döntést hozol, mindent alaposan mérlegelsz. Hű és megbízható partner és barát vagy, aki a gyakran helyez másokat önmaga elé. Csupán csak félénkségeddel van egy kis baj.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest