… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Gasztrolife A tökéletes reggeli titka! Kenyérpirítót teszteltünk

A tökéletes reggeli titka! Kenyérpirítót teszteltünk

Egy finom reggeli az év bármely szakaszában a legszuperebb napindító tud lenni. Puha, meleg croissant, zamatos sárgabarack és eperlekvár vagy éppen csokikrém. Nos, ehhez alkotott egy igazán trendi és egyedi kenyérpirítót a Sencor, amit most ki is próbálhattunk!

Friss, meleg croissant 
A hagyományos kenyérpirítókkal gyakran előfordul, hogy bennragadnak a kenyérszeletek, emiatt egyik oldaluk jobban megpirul, sőt akár meg is éghet. A Sencor automatikus középre igazítás funkcióval látta el a metál kollekciót a vastagabb és vékonyabb szeletek egyenletes pirítása érdekében. A kiemelés funkcióval pedig a kisebb kenyérszeletek egyszerűen távolíthatók el a készülékből.

„A STS 605X sorozat másik szerethető tulajdonsága, hogy péksütemény melegítő rostéllyal rendelkezik. Ennek köszönhetően a croissantok kellemesen felmelegítve, a frissesség élményével fogyaszthatók a hétköznapi reggeleken” – hangsúlyozta Lucza András, , a Sencor termékmenedzsere.

Egyedi 9 szín a metál kollekcióban
“A metál kollekcióval kilenc pirítási idő állítható be, a nagyméretű számlálónak köszönhetően pedig messziről látható, hol tart éppen a folyamat” – emelte ki Lucza András. A kenyérpirító pedig amellett, hogy nagyon egyedi színekben kapható, három funkcióval is ellátott: melegen tart, kiolvaszt, valamint megszakít – utóbbi funkció segíti a tökéletes pirítást!

Ami nekünk a legjobban tetszett benne:
trendi metál színekben kapható, amely minden konyha tökélestes kiegészítője lehet
könnyű kezelni
praktikus funkciók
croissant melegítő funkció (egy hideg téli reggelen felbecsülhetetlen lesz 🙂 )

mde

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest