… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Úgy érzed, semmi energiád? Akkor ismerd meg a legújabb vitalizáló módszert, az endolézeres kezelést!

Úgy érzed, semmi energiád? Akkor ismerd meg a legújabb vitalizáló módszert, az endolézeres kezelést!

Sokat dolgozol? Nincs időd egészségesen étkezni, egyre fáradtabb és kimerültebb vagy? Akkor neked találták ki a legújabb vitalizáló módszert, az endolézeres oxigenizáló-roboráló kezelést, amire mindenkinek nagy szüksége lehet a hosszú téli hónapok után.

 Az endolézeres kezelés egy forradalmian új eljárás a szervezet sejtszintű oxigénfelvétele és energiaszintje növelésére. „A kezelés során 3 különböző színű lézerfényt alkalmazunk – vöröset, kéket és zöldet -, egy speciális vékony lézer katéter segítségével, a lézerfényekkel besugarazzuk a keringő vérsejteket. A lézerfényeknek számos élettani hatása van. Az egyik legfontosabb, a vitalitás fokozása”- avat be minket a részletekbe Dr. Fábián Emília, a Fabian Medical &Anti-Aging Clinic anti-aging medicina specialistája. „A vitalitás, az életerőt fokozó hatás pedig annak köszönhető, hogy a lézerfények hatására a sejtekben lévő mitokondriumok intenzíven elkezdik termelni az ATP-t, amely az emberi szervezetben tulajdonképpen az energia forrása”- árulta el a doktornő, aki azt is hozzátette, hogy az energiatermelődést aktivizálva, jelentősen nő a fizikai teljesítményünk is!

Több oxigén, kevesebb stressz, jobb alvás, nagyobb vitalitás!
Minél több oxigén van az emberi szervezetben, annál kiegyensúlyozottabban működik az idegrendszer; javul az alvás, a stressz tűrő képesség. Nem véletlen, hogy a páciensek 95%-a arról számolt be, hogy már a legelső endolézeres kezelés után sokkal jobban aludt éjszaka. A szervezet oxigéntelítettsége befolyásolja az immunrendszer készültségi fokát is.

Miért jó az endolézeres oxigenizáló-roboráló kezelés?

–          Növeli a fittséget, az energiaszintet,
–          erőteljes gyulladásgátló, baktericid hatással bír,
–          javítja a keringést,
–          megakadályozza a vérrögképződést,
–          megemeli a vörösvérsejtekben lévő hemoglobin szintet,
–          aktiválja az immunrendszert

Kinek ajánlott az intravénás endolézeres kezelés?
Bárkinek, aki fokozott fizikai vagy mentális igénybevételnek van kitéve, és több energiára van szüksége.
Krónikus gyulladásban, allergiákban, szív- és érrendszeri betegségekben vagy autoimmun betegségben szenvedőknek.
Sportolóknak. (A német versenyzők kedvence ez az eljárás!)

A hosszú, sötét téli hónapok után kifejezetten ajánlott egy ilyen kúra!
„A kezelés teljesen fájdalommentes, és csupán 30 percet vesz igénybe. További előnye, hogy nincsenek mellékhatásai, évszaktól függetlenül bármikor elvégezhető, és utána bátran folytatható a mindennapi rutin”- árulta el Dr. Fábián Emília, a Fabian Medical & Anti-Aging Clinic anti-aging medicina specialistája, aki azt is hozzátette, hogy természetesen a kezelést mindig megelőzi egy belgyógyászati szakorvosi konzultáció, amely során meghatározzák az optimális kezelési protokollt. „Javasolt egy egész kúrát végigcsinálni, ami 10 kezelésből áll, a hatás pedig 4-5 hónapig kitart!

Tudtad? Az ATP-t (adenozin-trifoszfát) K. Lohmann fedezte fel 1929-ben. Ez a molekula a sejten belüli energiaátvitel legkisebb egysége, ez az élő sejtek legfontosabb energiaforrása.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest