… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Molnár Andi: „Fontos, hogy kihozzam magamból fél óra alatt a maximumot!”

Molnár Andi: „Fontos, hogy kihozzam magamból fél óra alatt a maximumot!”

A Szombat Esti Láz táncosaként ismerte meg az ország, majd ősszel megjárta a dzsungelt, ahonnan királynőként tért haza. Rendszeresen edz és a Sport Klub háziasszonyaként dolgozik.

„Szeretnék példát mutatni a sporttal, hiszen szenvedélyesen szeretek táncolni, edzeni. Úgy érzem, ez éberen tart a hétköznapokban és szerintem nagyon fontos egészségvédelmi szempontból is. A Power Plate edzésben az a legjobb, hogy sok időt nyerek vele! A személyi edzővel végzett 30 perces edzés után ugyanis minden porcikámban érzem, hogy átmozgattam és kihoztam magamból a maximumot!

A Power Plate nagyjából ötven perces aktív testmozgásnak felel meg. Amióta ezzel az eszközzel edzek, szálkásodott a testem, valamint az izmaim sokkal tónusosabbak lettek” – árulta el Molnár Andi, aki azt is hozzátette, hogy a dzsungelben nagy hasznát vette a rendszeres edzésnek és a táncnak. „Azt hiszem a táncos múltam nagyon sokat segített abban, hogy egyrészt türelmes legyek illetve, hogy önfegyelemmel éljem meg a megpróbáltatásokat. Persze én is azon nők táborába tartozom, aki sohasem elégedett a testével. Ráadásul itt a tavasz, így szeretném magam fitten tartani, picit formálni. Kedves bosnyák edzőm mondta mindig, hogy aludj eleget, egyél jókat és mozogjál. Nekem ez bevált”- árulta el a népszerű táncosnő!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest